Ostalo > Offtopic
ONE FINAL ROUND!
Vexxx:
Mozda radi snagu a ne masu :D
Vladar:
"Protivnik" mu je Antonio Tarver, covjek koji je 2 puta pobjedio Roy Jones jr. tako da su vjerovatno i tu racunali na promociju filma, sa u trenutku samog snimanja vrlo popularnim boxerom, steta po producente sto kao sto ga je Rocky, predpostavljam isporasio u filmu, u stvarnom bokserskom svijetu ga je isprasio jedan drugi "dekica" 41-godisnji Bernard "The Executioner" Hopkins.
Izgleda da ce i njemu kao i Tommy Morrisonu (Tommy gun iz V dijela) bokserska karijera krenuti nizbrdo nedugo poslije snimanja sa Staloneom!
cagre:
O kakvim borama i drvenim plochama prichate ?!!!! Covek izgleda kako mnogi od vas nikada nece ni sa 40. Roki je pokrenuo celu planetu i vashe danashnje uzore da treniraju.
I sada kada je i sam svestan da je ushao u "last chapter" i dalje motivishe. A vi u celoj prichi razmishljate o drvenim plochama ! Od chokolina sam to i ochekivala...ali vi ostali...razocharali ste me.
H2SO4:
e oprosti ali stvarno, svesni smo nasih gresaka i ubjedjen sam da se necemo vise ovako ponashati prema svetinjama ...
weasel:
--- Citat: cagre ---Roki je pokrenuo celu planetu .
--- Kraj citata ---
vazi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju