Ostalo > Offtopic

Exkurzija ili nekoliko meseci sa ishranom i supsima u fullu ??

(1/6) > >>

UKiTA:
Zanima me vase misljanje mozda mi pomogne da se odlucim..:)
Da li da idem na exkurzioju 6. dana : Prag - Drezden - bec,ili da cepam nekoliko meseci za te pare u fullu supsi i ishrana ???
Exkurzija kosta 300 e i jos sto bih poneo za trosak nesto ..Ja bih pre da ostavim to za ono sto najvise volim ,a to je bb nacin zivota :),ali sa druge strane stoji ne zaboravna zajebancija sa ortacim :P ?

TeH FiLiP:
glupo je takvo pitanje postavljati nama,ti treba da odlucis sta ti je prece :)

jocifer:
Slazem se sa Filipom,ali ako nesto znaci,moj glas ide za ekskurziju........Kad se setim svoje maturske ne bih je menjao ni za sta....Alkohol,devojke,znamenitosti EU...To je neko moje misljenje.Ali svako je razlicit,ti vidi sta je tebi bitnije pa se odluci...

UKiTA:
Pa naravno da cu ja odluciti :D, ali bih voleo da cujem i vasa misljenja ,ili sta ste vi odlucivali u to vreme..:)

vlada sin:
Uplati ekskurziju i malo prosiri vidike, to je jako lepo u tvojim godinama, bice prilike za suplemente i ostalo. Evo igrom slucaja ja sam bio u Pragu prosli mesec prvi put i mogu ti reci da sam se raspametio a obisao sam Evropu uzduz i popreko sem Skandinavije . Ako se odlucis slobodno trazi neki savet za obilazak , rado cu ti preporuciti.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju