Ostalo > Offtopic
Exkurzija ili nekoliko meseci sa ishranom i supsima u fullu ??
UKiTA:
hehe ma izdrzao bih nekako bez 'hrane tamo' ali bih posle i ovde morao da malo postedim na istoj :(
Hvala vam na pomoci :))
BokY_LA:
--- Citat: urlich Decembar 28, 2011, 09:50:09 posle podne ---moj neki stav je da treba da se prikupi sto vise iskustava u zivotu da ne bi pukao sa 50 god. i da se pitam gde mi je mladost.Oduvek su mi bili cudni ti likovi sto nece da popiju par piva vikendom da ne bi usli u "katabolizam".
--- Kraj citata ---
Koja je poenta par piva vikendom? Zasto bi pili? Da bi pobegli iz realnosti, da bi se proveli dobro u tom zamisljenom svetu.. Bolje promeniti realnost :) Ako je do ukusa piva, neka pre cu sok..
Ja nikome ne branim da pije, ali sad je jos lose sto ne pijem/o o.O
Na ekskurziju ponesi 10ak tunjevina i mirna dusa :)
Stevcho:
Poenta je da se popije par piva ako zeli da se popije par piva. Niko tebe ne tera da pijes ako neces.
Inace, idi na ekskurziju. Dizanje tegova je maraton a ne sprint.
BokY_LA:
--- Citat: Stevcho Decembar 28, 2011, 11:27:36 posle podne ---Poenta je da se popije par piva ako zeli da se popije par piva. Niko tebe ne tera da pijes ako neces.
Inace, idi na ekskurziju. Dizanje tegova je maraton a ne sprint.
--- Kraj citata ---
A zasto bih zeleli popiti par piva,
mislim znam ok je to,
Ali sto sam ja cudan ako ne pijem.. :/ o.O
Stevcho:
Nisi razumeo, nisam pricao tebi. Ti ne bi zeleo da popijes par piva, ja bih, i mada bih gledao da se ne napijem, popio bih zato sto ne izlazim puno i zelim malo da uzivam. Zato sto ja nisam profesionalac. Gde sam rekao da si cudan? Ne pijes alkohol, super, bolje za tebe.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju