Multimedia > Slike/Muškarci

DJ 3 weeks out

<< < (9/18) > >>

DIJAN JAHJEFENDIC:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 19, 2006, 04:18:47 posle podne ---TI SE IGRAO????....

I JA SAM,... :shock: :D :D :D :D :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Ovo je preslo sve granice, nikad necemo postati profesionalci!?
Cime se ovi hrane? Izgleda da je hrana bolja u njemackoj nego preko "Bare"!?
Nadavno vidim Dennisa u njemackoj i pitam ja njega cime je razvio tako ogromne ruke, a on meni kaze vjezbom "french press" s cela, a ja kazem samo to, sta je sa prehranom, kemijom, humalogo, genotropinom... a on ce na to mrtvo hladno, da i sve to!

Pedjos, da ti iskreno kazem odlicno ti pristaje takva gradja!!! EXTRA LOOK! :shock: :shock: :shock:

n0p:
He, he extra napredak Pedjos :P samo moraš malo u solarij :P

DJ, je ogroman  :shock:

ĐORĐE KOLUNDŽIJA:

--- Citat: Dijan  Septembar 19, 2006, 10:39:19 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 19, 2006, 04:18:47 posle podne ---TI SE IGRAO????....

I JA SAM,... :shock: :D :D :D :D :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Ovo je preslo sve granice, nikad necemo postati profesionalci!?
Cime se ovi hrane? Izgleda da je hrana bolja u njemackoj nego preko "Bare"!?
Nadavno vidim Dennisa u njemackoj i pitam ja njega cime je razvio tako ogromne ruke, a on meni kaze vjezbom "french press" s cela, a ja kazem samo to, sta je sa prehranom, kemijom, humalogo, genotropinom... a on ce na to mrtvo hladno, da i sve to!

Pedjos, da ti iskreno kazem odlicno ti pristaje takva gradja!!! EXTRA LOOK! :shock: :shock: :shock:

--- Kraj citata ---
Sad kad je Dijan ispričao ovo za Denisa moram i ja da vam kažem šta je meni rekao kada sam mu postavio identično pitanje pre 2 godine u Mađarskoj- "Jel si povalio neku Mađaricu sinoć?"
Mislio sam da me nije razumeo pa sam ga ponovo pitao a on meni- "ma shvatio sam šta me pitaš ali pored ovakvih mađarica koga još boli uvo kolike su kome ruke!!!i "
Čovek je kralj u svakom smislu!! 8)

Pedja_Petrovic:
DENIS.....3 DANA DO TAKMICNJEA  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Vladar:
Da i navodno ovdje je tezak 125kg! Nevjerovatno...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju