General Bodybuilding Discussion > Članci

Salo ili Misici Sagorevanje !!!

<< < (2/2)

SexyMadafucker:

--- Citat: Black&Decker  Januar 20, 2012, 12:00:49 posle podne ---pa ja bih ti preporucio upises medicinski fakultet,pa lagano...
kako mislis da ti sve to neko izobljasnjava u temi na forumu,pa nije ljudski organizam bicikla sa pedale,da ti neko obljasni kako radi :D...bolje da trezis neku knjigu,pa ces u njoj mozda naci - osnovne stvari...

evo i ja trazim : jel ima neko knjigu na srpskom u el.formatu koja se bavi ishranom i metabolizmom...video sam na forumu imaju neke na engleskom,ali nisam nasao na srpskom...?

--- Kraj citata ---

Ma imam neku knjigu, ali me zanimaju neki osnovni obrasci barem kod sagorevanja kalorija u ljudskom organizmu, kojim redosledom, zasto itd. ? Video sam da ovde ima ljudi sa dosta iskustva i znanja pa se nadam da mi neko moze reci nesto vise o ovome na osnovu svog licnog znanja i iskustva !!!
Vec sam rekao sto sam vise citao o ovome to sam na razllicitija misljenja neki kazu jedno neki drugo i opet to isto sve zavisi od uslova itd., pa rekoh sebi da pitam ovde da vidim sta kazu ljudi koji imaju iskustva na ovom polju !!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju