General Bodybuilding Discussion > Članci

Sta znaci HARDCORE

<< < (5/5)

Miske1:
Neko nam se ovde iznervirao.  ::)

Dominikanac:
Auu kakve rasprave oko saljivog teksta!!  Ako hoces mozes da pomognes svim ostalima iz tvog teksta a ne da trubis po forumu kako shvatas da je njima tesko. Znaci nema razlike imedju tebe i tog bildera koji kuka. Tacnije on vredi vise od tebe posto on radi nesto po pitanju toga o cemu kuka. A tebi sve zao njih i eto shvatas da im je tesko ali i dalje ides u teretanu i jedes 6 obroka dnevno. Daj bre .......

milan0507:
Nisi shvatio, a i cudilo bi me da jesi. Kazem da preteruju kad kukaju. Idem u teretanu jer ja to volim i jer se lepo osecam a ne idem okolo i ne dramim kako je tesko. Niko me ne tera da to radim, s toga nemam ni prava da kukam, jer postoje ljudi koji se stvarno muce. A ti  znas sta ja radim i koliko radim?

Dominikanac:
A ti znas dali se iko od nas zaista namucio u zivotu ili nije? Tekst je pre svega saljiv ismejao sam se citajuci ga i zato sam ga preveo. A onda si ti krenuo sa etiopijom - prostitucijom - invalidima... Tekst se odnosi na Hardcore izraz u bodybuildingu a ovo je bb forum tako da.... I iskreno ja ne poznajem ni jednog BB koji kuka i koji govori kako mu je tesko a znam njih nekoliko. Svako od njih to radi sa uzivanjem i iz ljubavi posto vise para puknu na pripreme i takmicenje nego sto dobiju u premijama makar uzeli 1 mesto. I da definitivno je BB najtezi sport na svetu u to sam siguran!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: milan0507  Januar 23, 2012, 07:45:51 posle podne ---Gde si nasao uvredu?

Ovo je uvreda, al dobro ;)

--- Citat ---na ovom forumu nema nista pametnije od ovih gluposti....
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

uvreda je kada neko dodje na forum za bb i prica nekome da je to GLUPOST i trosenje vremena i da treba to da radi iz ljubavi i samo sto nisi nazvao ljude koji se bave sa bb GLUPANIMA
moj durgar je ronion i godisnje trosi na ronjenje vise nego prof na bb i sebe smatra HARODCORE
sa men je to OK ali ga nisam otisao na forum za roenjenj i rekao kako su glupani zarad toga sto su deca gladna u africi a on trosi na ronjenje 10 000 eu..

TO NE DOZVOLJVAM
i ja smatram da je ronjenje glupost ali nisam otisao a sajt za roanjenje i nazvao ih glupanima
kraj price kada je ova tema u pitanju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju