Ostalo > Offtopic
Kucna teretana pitanje
Stevcho:
Pa ako ga fino izvaris, ismirglas, ofarbas i tapaciras, reci im da si kupio novo :P
Black&Decker:
pa realno mozes kvalitetniju stvar da napravis sam (ako nadjes nekog majstora) i za manje pare,nego da kupujes plastikaniju...ja sam smirglao i farbao svoju benc klupu,nasao neku staru jedno 15 godina,zardjalu, raspalu,sredio je i ne bih je menjao za 3 ove nove socijalne,zgoljave, kad ih vidim strah mi je da legnem na nju. :)
a ja sada za sebe ne bih ni pravio svoju mini teretanu,jer znajuci sebe odustao bih u nekom trenutku od toga,ali ima nas raznih,mozda tebi tako odgovara,pa pravi...u to ne bih zalazio...mozda ti je i daleko teretana,pa te mrzi ides do nje svaki dan,i ja bih pre bio za kucnu varijantu,ma kakva bila, nego da putujem svaki dan po sat-sat i po tamo i nazad ko ludak.
dejan94:
Ma gde me mrzi,jbg kad je u drugom gradu,a ja na selu...pa raspusti,pa ovo pa ono,stalno pauze neke...prevoz kosta i tako... jbg
Eto...zanimljiv ovaj klip...kucno vezbanje i zavidni rezultati :) mada on nije vezbao na ovim kineskim klupama
383. EMISIJA - NIKOLA KOVACEVIC - PRVAK SVETA U BODIBILDINGU.mpg
Sasa Dimitrijevic:
Ja sam 8 godina trenirao u susednom gradu koji je udaljen nekih 12-tak kilomatara.. Kad sam poceo da se spremam za takmicenja isao sam i 2 x dnevno.. Da bih ustedeo malo na gorivu, isao sam leti biciklom, a u hladnijim mesecima sam kupovao mesecnu kartu za djake.. I tako se u svojoj 35-toj godini gurao po autobusima sa klincima, srednjoskolcima, penzionerima... cekao autobuse na kisi, snegu, vetru..
A sto je najveca ironija, tada imao sam teretanu u svom gradu na nekih 50 meatara od mene, i tamo sam mogao da treniram for freee...
E sad zasto sam ja maltretirao samog sebe i putovao svakog dana po 25 ili 50 km zavisno da li treniram denom ili dva puta na dan.. Ne zbog teretane, vec zbog mog tadasnjeg trenera Pedje Milosevica.. Koji me je vecinom naucio i uputio u tajne ovog sporta..
Sta sam hteo da ti kazem.. ako ikako postoji mogucnost da ides u neku teretanu gde ima neki dobar trener. Obavezno idi i ne zali novac koji ces da potrosis na put (ne razume zasto ubrajas i hranu u troskove). Jer je razlika velika kada ima neko ko da ti pokaze i kada treniras apsolutno sam..
dejan94:
Eh da sam te srece...zato sam i rekao da mi je trening u teretani monoton...
Neznam da li znas teretanu kod Zlatana u Despotovcu,tamo sam trenirao...ona zena dodje na 5 min i ode...
Ceo mesec sam gledao po raznim sajtovima kako se pravilno izvode vezbe i slicno
tako da opet mi se isto hvata i onamo i ovamo...
Stvarno tebi svaka cast...toliki trud se uvek isplati...jbg
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju