Ostalo > Offtopic

Kucna teretana pitanje

<< < (6/8) > >>

Branislav1984:
Druže kroz te dileme koje ti sad imas prošao sam i ja odavno.... ako se tebi ne trenira u pravoj teretani neće ti se ni trenirati kod kuće veruj mi...ja trenutno treniram kod kuće...zato što imam neki zeznuti posao pa mi je užasno komplikovano da se cimam do grada...ali čim ovo rešim sa poslom eto mene nazad u revolution-u gym-u. Mnogo je bolje trenirati u pravoj teretani...kući treba da trenira samo onaj ko baš baš iz nekog razloga ne može...

dejan94:
Eh...vezba se meni u teretani...ali roditelji krivci...jer ja se vratim kuci oko 17h,njima je to ,,prekasno" i stalno se deru da prestanem...rekli su ili kuci da vezbam ili nema da idem... eto to je u stvari najglavniji razlog,a tek posle prevoz,novac,ludi vezbaci...

Branislav1984:

--- Citat: dejan94  Januar 28, 2012, 02:38:47 posle podne ---Eh...vezba se meni u teretani...ali roditelji krivci...jer ja se vratim kuci oko 17h,njima je to ,,prekasno" i stalno se deru da prestanem...rekli su ili kuci da vezbam ili nema da idem... eto to je u stvari najglavniji razlog,a tek posle prevoz,novac,ludi vezbaci...

--- Kraj citata ---

druze moras malo jaci stav da zauzmes prema roditeljima...cini mi se da te previse ogranicavaju za nekog ko ima 18 godina

Black&Decker:
jbg nisu svi roditelji isti...
uzmes jedno 15 dana se lesis od alkohola,i povremeno ostavis neki spric u wc-u,i kazes samo me sport moze spasiti i izvesti na pravi put :D

Sasa Dimitrijevic:
Ti se bori za svoj status kod roditelja, kao sto ces se celog zivota boriti za nesto.. Ceo zivot je boraba i to opasna.. Objansi roditeljima na lep nacin ja bi trebali da budu srecni sto uopste zelis i volis da se bavis sportom, umesto da budes kao vecina, ili da se alkoholises ili da se ubijas od prezderavanja.. O narkomaniji necu da pricam.. Objasni im lepo lepim recima, budi uporan i upalice jednom..

Zlatana ne znam licno, ali cuo sam za njega.. Inace iz kog mesta si ti.. Pretpostavljam da ides u Despotovac u skolu.. ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju