Ostalo > Offtopic
BUS PLUS prevara
vlada sin:
Veljo stop nasilju, kakav si to primitivac, uopste nisi za europske vrijednosti:-)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: vlada sin Februar 22, 2012, 12:25:30 posle podne ---Veljo stop nasilju, kakav si to primitivac, uopste nisi za europske vrijednosti:-)
--- Kraj citata ---
ko kaze da nije za europkse vridjenosti?
Stevcho:
Pa to sam i hteo da kazem, niko. Zato je isti k...c, zuti, naprednjaci, radikali, ceda narkoman, nazalost sve isto...
vlada sin:
Sve isto verovatno ali narod sve gori i bez zelje da ista menja pocev od sebe pa do tih jagnjecih brigada. Pogledas klince oko sebe , nacin razmisljanja , vrednosti , vaspitanje, kurir vrhunac knjizevnost, seks i grad najbolji film, bez zelje da nauci nesto novo, ne daj boze neki jezik ili da ustedi neki dinar jer je to blam, sto da radis kao pripravnik nego odmah u fotelju- e kad deca pocnu da bivaju takvi mogu da zamislim sta ce da bude za 20 godina kada vec sada skoro nista od nacionalnog ponosa i zdravog razuma nije ostalo. Jebote ispred mog ulaza ciste sneg dva coveka od 70 godina a mali narkomani prolaze bez da im kazu dobar dan a ne da uzmu lopate.
VeljaP:
Jesam ja za evropske vrijednosti, ali da udarimo temelj u francuskoj burzoaskoj revoluciji, mislim metodom dekapitacije :D
a i jesam primitivac...ne volim pedere, narkomane, fancy politicare u Boss odjelima bez dana radnog staza, ali tesko ostecene sluzokoze nosa, ne volim "drugacije" itd itd a i nemam previse razumjevanja
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju