Multimedia > Slike/Muškarci

Lee Priest - Still the best arms in business!

<< < (5/6) > >>

Big_Rasha:

--- Citat: IFBBPro  Novembar 12, 2006, 04:24:58 posle podne ---
--- Citat: habul_m  Novembar 11, 2006, 04:01:35 posle podne ---
--- Citat: Big_Rasha  Septembar 11, 2006, 03:34:22 posle podne ---
--- Citat: ant2ant ---Nema tu ni kapi od synthola to je Priest twisted
--- Kraj citata ---
On je natural...

--- Kraj citata ---

Što me ti nasmija natural hahahahahahahahhahahaha

--- Kraj citata ---

Jesi li ti cuo za sarkazam?  :P

--- Kraj citata ---
Covek prica da vise uzimaju ove Miss O od njega...

Inace taj covek je toliko iskomleksiran da je to strasno... Mislim na njegovu visinu... On je mali i mora da ima sve najvece... Najvece ruke, najveci auto, tetovaza ne moze da bude mala.... Nego ogromna... Rucni sat ogroman itd... Nema nikakvu simetriju.... grudi su mu mnogo male, a noge prekratke u odnosu na dugacak torzo...

Remetik:
Ja  licno mislim da je covek okinuo totalno. Ako nista drugo ona tetovaza na licu pokazuje koliko zeli iz svoje koze... Sad da li  roka Sintol ili neki derivat testa direktno u vlakna nije ni vazno...

Zoka:
a sto mislis da tetovaza lice znaci da zeli iz svoje koze?
ja da ne radim ono sto radim tetovirao bi i dio lica... a ne mislim da sam bas nesto posebno nezadovoljan sobom :)

Remetik:
Znas kako stari. Ja volim tetovaze...jos uvek se dvoumim gde da je instaliram, a za svakoga ko se tetovira kazu da zeli nesto da promeni...sto ne znaci po difoltu da si nezadovoljan sobom. E sad...ovaj covek ne zna sta ce od sebe...sto se i po njegovom body artu vidi... Ispravi me ako gresim!  :wink:

Vladar:
Ne mislim da je uopste niti lud niti iskompleksiran... sve to radi da bi napravio show i da bi se dobro prodao... Covjek, koliko sam skontao, izmedju ostalog pravi mjesecne DVD-e koje prodaje a ticu se njegovog zivota, znaci nikada mi nebi palo na pament da platim recimo 30$ (zaboravio sam tacnu cifru) mjesecno da bih dobijao DVD isjecke iz njegovog zivota, ali zahvaljujuci tome sto je prepoznat po svojim "ludostima" mnogi ce i to da plate... ima vjerovatno najvecu kolumnu u MD-u od svih profesionalaca, mislite da bi mu gazde MD-a to dale na lijepe oci, ili zbog BB rezultata? Ne on je "rebel", "bez dlake na jeziku" itd itd zato ga citaju i zato ga placaju...

Sjetite se Denisa Rodmana prije nekoliko godina, mislite da je bio popularan zato sto je nekoliko sezona bio najbolji skakac u NBA? Ne popularan je zato sto je bio ekcentrik... farbao kosu, pravio skandale i tako se prodavao... to radi i Lee...

Znaci mislim da je njemu jako dobro u svojoj kozi, uspio je da se proda i da dobro zaradi, a da nije bilo sve te price van bodybuildinga ko bi za njega kao "samo" bodybuildera uopste znao?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju