General Bodybuilding Discussion > Članci
Tri razloga zašto dizati eksplozivno
urlich:
ne, univerzalni naslov bi bio upoznaj svoje telo sto bolje,procitaj tu i tamo ponesto primeni ono sto tebi sljaka, i ne komplikuj previse...
Pedja_Petrovic:
@MSH
ovo je najbolji forum,a to znas i sam valjda tj i sam si rekao tako da ;) ;)
--- Citat ---ec dugo godina citam ovaj forum a evo od danas sam se i prijavio da ucestvujem u po meni najkvalitetnijem forumu na prostorima ex yu cak rekao bih. Za ovu konstataciju zasluzan je Pedja prvenstveno a i saradnici iz cijih postova se moze dosta toga nauciti stvarno
Mozda bih mogao uputiti malu kritiku sto pre nije poceo da radi Ogistra shop jer steta je neupotrebiti znanje Pedino o suplementima a i njegovu otvorenost da prica i savetuje o tome. Mislim da treba sve resurse uloziti u taj deo zgog obostrane koristi koju sam vec napomenuo (znanje, nesebicno i otvoreno).
Posto mi je prvi post necu vise duziti samo sam hteo pozdraviti entuzijazam Pedjin i ljudi okupljenih ovde.
--- Kraj citata ---
Pedja_Petrovic:
neke stvari odista u ovoj nesretnoj zemlji se nece nikada promeniti
od toga da neko od pocetnika za god dana "evoluira" do te mere da daje savete i sprmea ljude za Mr O do toga da niko nema ni grama zahvalnosti za neciji trud ili bilo sta drugo
Samo.....neznam kako bi svi ti strcunjaci znali i od kuda da negde ih neko nije savetovao da treba npr da slusaju svoje telo,ili da se otkinu od treninga (ma koliko god to seljacki i glupo zvucalo sa opve tacke stanvoista) gde i najgluplji covek moze da u ovolikom moru saveta,da zakljuci da ne treba nista i nikoga da otkida i da ne treba da se otkida od jednog obroka kuci i usled navale i mesavine holestrola,masnoca,triglicerida da se oseca polno svemocan i da tada i samo tada je sposoban za zadovlji zenu,devjku.babu,komsicincu,kurvu...
vec da za to postoje hvala bogu sada lgane i jednostavne metode u kojima izaberes ono sta mislis da valja,a i kada nisi siguran postavis pitanje na NAJBOLJEM forumu i u veoma kratkom vremenu da se dobije odgovor shodno postavljenom p[itanju..
ali jednostavnio je i neverovatno i zato ova nesretna zemlja i jeste tu gde jeste i ostati ce u ovom blatu verovatno do kraja...
Fat Dragon:
Potpuno si u pravu Peđa ali mene nešto drugo zanima:Koji je recept za ovu mešavinu koju si gore spomenuo?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Fat Dragon Februar 08, 2012, 06:22:06 posle podne ---Potpuno si u pravu Peđa ali mene nešto drugo zanima:Koji je recept za ovu mešavinu koju si gore spomenuo?
--- Kraj citata ---
znam da uvek postvljas neka cudna pitanja i vec sam navikao na to,ali ovo je prilicno cudno.
mesavinu sam pomenuo gde i koju??
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju