Ostalo > Offtopic
Holesterol
Branislav1984:
Imunitet me nesto zeza u poslednje vreme pa sam juce radio analizu krvi i posto sam se ugojio ko prase u poslednje vreme ajde da vidim koliki mi je holesterol i ispadne 6, e pošto je normalno valjda ispod 5 tj oko 4 ja mislim nije strasno medjutim izguglam malo i vidim da je to ipak kao visoko pogotovo sto imam 27 godina... neka iskustva ??? :)
BBBbbb:
Nista specijalno, pazi na ishranu u BB stilu, tj. izbegavaj secere i przenje/masno. Ne sad da bezis od zumanaca i sl. Drzi to u standardnim okvirima. Inace po mnogim nekim studijama unos UH (misli se na lose) znacajnije utice na holesterol nego unos samog holesterola (cak koliko znam i nema dokaza o DIREKTNOM uticaju unosa holesterola na tvoj holesterol).
I naravno omega3 cuda cini po tom pitanju.
Francuz:
Vise bi trebalo da pazis na unos zasicenih masti, to jest da ih drzis na minumumu. Holesterol je potreban tvom telu i treba biti unosen kroz hranu.
Slazem se za omega3.
Branislav1984:
uzeo sam ih vec mislim na omega 3 pa cu proveriti za 3 meseca kako izgleda to, hvala ljudi
cartell:
ako si se ugojio moras malo da olabavis sa hranom (nista novo ti nisam rekao,jel)
znas vrlo dobro sta si jeo i koliko. moj brat koji je mrsav ko trska , a ima 28 godina je imao povisen holesterol ali se on recimo unistavao od mlecnih proizvoda (sir,mleko, kackavalj...) koji su bili sa velikim procentom masnoce. sad kad je to smanjio (ne izbacio,vec samo smanjio) holesterol mu se stabilizovao. odi za nekih 3-4 meseci opet na kontrolu. pazi na hranu i ziv bio
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju