Ostalo > Offtopic

Sta pijete uvece kad izadjete u grad

<< < (8/17) > >>

RoCkY:
Doberman onda razumes delimicno kako mi je jer zelim sto vise da saznam i naucim. Citacu forum vikendom. Hvala ti

Pedjos vidim da su se strasti malo stisale i drago mi je zbog toga. Pedja najvise bih voleo da mogu da ustajem kao ti i to sve da radim VERUJ MI. Ali kako Ustajem u 7:20 i radim do 16:30 nekad i duze. Posle toga idem u teretanu. Najsrecniji bi bio kad bi mogao samo tome da se posvetim. (Vidim koliko je sati kad si mi odgovorio). Za sada ne mogu. Od sada cu se truditi da vise citam forum, ali ako opet postavim to famozno GLUPO pitanje da me bar uputis gde da procitam a ne odmah da me napadas i ostalo. Da li se ratne sekire mogu zakopati ovde????????

Pedja_Petrovic:

--- Citat: RoCkY ---Doberman onda razumes delimicno kako mi je jer zelim sto vise da saznam i naucim. Citacu forum vikendom. Hvala ti

Pedjos vidim da su se strasti malo stisale i drago mi je zbog toga. Pedja najvise bih voleo da mogu da ustajem kao ti i to sve da radim VERUJ MI. Ali kako Ustajem u 7:20 i radim do 16:30 nekad i duze. Posle toga idem u teretanu. Najsrecniji bi bio kad bi mogao samo tome da se posvetim. (Vidim koliko je sati kad si mi odgovorio). Za sada ne mogu. Od sada cu se truditi da vise citam forum, ali ako opet postavim to famozno GLUPO pitanje da me bar uputis gde da procitam a ne odmah da me napadas i ostalo. Da li se ratne sekire mogu zakopati ovde????????
--- Kraj citata ---
....

JA IMAM GENERLANO PROBLEM SA TIM DA SVAKO KOME JA NESTO AKZEM OMDAH SE BRANI DA IMA PRAVO NA SVOJE MISLJENJE I DA GA JA NAPDAM...

JA CU MROATI DA STAVIMOVD STICKY..

DA...

SVAKO IMA PRAVO NA SVOJE MISLJENJE....

ALI JA IMAM PRAVO DA GA ISPRAVIM AKO NIJE U PRAVU TJ AKO GRESI A VELIKA VECINA GRESI.....NISTA LICNO..

TAKO I OVDE.....

JA TEBE NISAM NAPAO NEGO SAM TE SAMO POKUSAO USMERITI KAO STO SI I SAM NA KRAJU ZAKLJUCIO DA CITAS FORUM....NISTA LICNO...

MISLIM DA JE SA OVIM DOSTA OVOG CRAP-A OVDE.....

blacki:
tema zasluzuje lock :lol:

aleksandar_polomac:

--- Citat: Pedja_Petrovic ---1...BOKSER je od ROCKY..

2.AKO AKZEM..NES ECAM SE DA JE MILOS SPOMINJA MLEKO...ZAR TREBA DA NAPISEM KOMPELTNU BIOGRAFIJU MELKA IS VEGA OSTAOG DO TOGA KAKO JE NASTAO TAJ DVD DA BI TI SHVATIO DA OVSNE NE TREBA DA JEDES SA MLEKOM???..
U OSTALOM..OVA TEMA JE TOLIKO SA\VAKANA ALI TI EN CITAS...!!

3...NE CITAS FORUM..

4. NE CITAS FORUM...

5 NE CITAS FORUM...

6.NE CITAS FORUM...

JEL..HOCES DALJE????>....SVI DOGVRI SU TI SKORO TU..OVDE LJUDI PITAJU ZA DETALJE KOJI IM ISU JASNI..A TEBI JE POTREBNA KNJIGA DA SE PISE OVER AND OVER AGAIN..

DA TI AJ DAJEM NEPOTUPNE ODGOVRE...ZAR TI MISLIS DA JA IMAM VREMENA DA SA TOBOM SAMO PRICAM I UBEJDUM TE  TO KAKO JE TRAVA ZELENA JER TI NECES DA SE SAGNES PA DA SAM U TO POGLEDAS???....

TI SI PSOTAVIO PITANJAI NISI DOBIO KOMEPLTAN ODGOVR....TI SI OV..TI SI ONO..TI SI ONO..TI SI ...

PA BRATE..TI PA TI..

OVDE IMA 2000 LJUDI.I ZMASLI DA SVIMA MI MODERATORI TTREBA DA PISEMO BIBILIJE KAO TEBI....

ZPAMTI DA MI OVO SVI RADIMO DOBROVLJNO I DA JA NISAM OBAEVEZN KAO NIMDRUGI NI DA BUDEM OVDE....

TO TREB DA CENIS A NE DA LUPERDAS///

NARAVNO DA OFF-U IMA DEBLINIH TEMA...ALI OVO TVOJ JE COSMIC...

TI VOLIS OVAJ SPORT PA TE ZNIMA STA PIJES LADA IZADJES U GRAD..

I BILO TI MEVEROVATNO ILI NE..IMA LJUDI KOJI KADA SE SRPEMAJU..A JA TI MOGU RECI DA SU TAKVI SVI..KOJE NE IDU NIGDE JER NEMAJU VREMNA..

JA IDEM DA SPAVAM U 20.30 I USTAJEM U 3.30..OVO TI PISME TI SAM VIDI KADA..JER SAM UPRAVI ZAVRSIO KARDIO...

E TAKO SE VOLI SPORT....A NE DA SE OPTERECUJEM STA CU DA PIJEM POSLE DORUKCA ILI KADA IZADJEM U GRAD
--- Kraj citata ---

OVDE TE PEDJA PODRZAVAM DO MAXIMUMA BRATE KO JE PROBO PRAVU DIETU NIJE MU NI DO PICKLE A KAMOLI DO GRADA U GRADU NEZNAM KAD SAM BIO IDEM KAD KUPUJEM PROTEIN I HRANU TO TI JE MOJ IZLAZAK U GRAD.

A PONEKAD KAD IZADJEM KAD NERADIM DEFINICIJU ISKLJUCIVO SOKOVI BEZ SECERA, KISELA VODA, VODA ILI KAFA.

SteX:
ajde da vidimo kako ce da ogranice izlazak do 12...
kako debilna vlast,misli de ce sa time nesto da postignu..
sta kao diskoteke se otvaraju u 9...ma pali...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju