General Bodybuilding Discussion > Članci
Ciscenje jetre
vlado0550:
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 28, 2012, 04:57:29 posle podne ---
--- Citat ---Ovo je poželjno uraditi (očistiti jetru) na svakih par meseci zbog celokupnog organizma i tela.
--- Kraj citata ---
upravo tako...a pogtovo kaada sse trujes sa lekovima bilo koje vste
--- Kraj citata ---
Pa dobro, al je vjerujes u to da ce ocisitit jetru, mislim takvih recepata na hiljade, neki ciste jetru i sa sirutkom (onom domacom itd.) ?
damirjam:
nevjerujem ja nista..postavio sam ovo da vidim jel ko radio...ja nisam ovo nikad uradio...zato i vrijede ovi forumi....da se razmjene misljenja...Evo imamo i jednog doktora u diskusiji i jos bolje...info iz prve ruke...
vlado0550:
Pitao sam Pedju, ja nemam predstavu o ovome, ali je njegov odgovor zvucao, nekako kao da bi moglo funcionisati.
Ako probas javi iskustva.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: vlado0550 Februar 29, 2012, 09:36:40 pre podne ---Pitao sam Pedju, ja nemam predstavu o ovome, ali je njegov odgovor zvucao, nekako kao da bi moglo funcionisati.
Ako probas javi iskustva.
--- Kraj citata ---
znas kako
najlakse je NEVEROVATI u nesto
ako je neko dolvjno pametn da radi stvari i da m nece trebati nikakva cisenjenja i ostal sranja onda je to mnogo bolji prsiup tj bolje spreciti nego leciti itd
a ne vidim razloga zasto ne probati pomoci jetri da izbacuje toxine.
sta moze da bude lose u tome/?
vlado0550:
Pa, nema bas nista lose, zato bi i ja probao, e sada dali ima potrebe za to, pa koliko sam shvatio ovo i nije za ciscenje poslje kure, nego bas onako za "svakoga" jer skoro svi unosimo sve i svasta u organizam.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju