Ostalo > Offtopic
DVD CUTER
breshahils:
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 28, 2012, 03:28:33 posle podne ---
--- Citat ---Ako ti ne odgovara za to što si zamislio da radiš žao mi je jbg ja sam se potrudio da ti pomognem
--- Kraj citata ---
;) ;)
hvala ti u svakom slucaju :) :)
--- Kraj citata ---
Ne ozbiljno probaj ovaj program ja sam se patio sa x programa dok mi Milan nije ovaj preporučio, izuzetno lak i pouzdan.
Djokili:
--- Kod: ---
class pedjalol
{
public static void main(String args[])
{
System.out.println("Pa da a ja kad napisem da ne znam razliku izmedju dextroze i obicnog secera onda je to ZOMG WTF LOL");
}
void napisiNesto() {
if (pedjaNezna) {
System.out.println("ok");
} else {
System.err.println("ZOMG!");
}
}
}
--- Kraj koda ---
sasacg:
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 28, 2012, 01:17:50 posle podne ---
--- Citat: Djokili Februar 28, 2012, 12:45:43 posle podne ---Ne znam sta je bilo toliko nerazumno u mom postu, pogotovo sto sam napisao da iseces delove od npr minuta 1 do minuta 2. :) Ako posle toliko vremena provedenog za racunarom ne znas sta su .avi .mpg. mp4 .3gp .wmw itd itd onda jbg .... nemoj nista da skidas imas windows movie maker na kompu. ako imas windows xp kliknes na start pa program files pa je tu negde. Ako imas windows 7 kliknes na start i odma iznad start imas sivim slovima ti pise search programs and files i tu kucas "windows live movie" i udji. Ako ne znas da radis u njemu kucas na youtube nesto tipa "windows movie maker win7" i gledas tutorijale. poz
--- Kraj citata ---
ma jasno sve
MGF+IGF1 long+ prostalanlign
ako nemozes to
onda uzmi brate
trenbolon hexahidroxibenzilcarbonate i pomesas ga u dozama 1.5 /0.354 NmLg i stvar resena
neznam sta nije jasno ?
nevoerovatno
--- Kraj citata ---
1.5/0.454 tu si zajebao...Nemoj da siris dezinformacije po forumu
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Djokili Februar 28, 2012, 03:58:42 posle podne ---
--- Kod: ---
class pedjalol
{
public static void main(String args[])
{
System.out.println("Pa da a ja kad napisem da ne znam razliku izmedju dextroze i obicnog secera onda je to ZOMG WTF LOL");
}
void napisiNesto() {
if (pedjaNezna) {
System.out.println("ok");
} else {
System.err.println("ZOMG!");
}
}
}
--- Kraj koda ---
--- Kraj citata ---
DA ZONG
samo sto za raliku od tebe OVO NIJE MOJE POLJE INTERSOVANJA a ti smatras da ZNAS
a ja priznam da NEZNAM i da ME BOLI TUKI ZA OVO
ako mogu da uradim..OK,a ako ne IMA KO ZNA I KO MOZE I KO CE DA MI OBJASNI
A TO JE VELIKA RAZLIKA IZMEDJU TVOG POMINJA I POSLE MENE JA I JA ZNAM JER SAM PROCITAO TAKO TAMO NEGDE (DALEKO)...
TAKO DA...ZONG OSTAJE IU DALJE ZONG
molim te
i ovo sacuvaj kod sebe
Djokili:
Dobro nebitno je.. necu da se raspravljam oko gluposti.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju