Ostalo > Offtopic

NIXAZIZU - glupan za pravilnu ishranu!

<< < (21/51) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Choby91  Maj 30, 2012, 09:37:11 pre podne ---Ja uvijek kazem da se necu nervirati zbog ovakvih komentara ali opet naidjem na neki klip i moram da bacim pogled na komentare....i odma u startu vidim kako se preporucuju proteini iz soje,med,ne pretjerivati sa jajima zbog raznih bakterija i slicno..Klip sam maloprije tek pustio samo pocetak da vidim,dok nije rekao da stavlja samo 2 kasike wheya jer vec ima proteina u mlijeku,BANANI i LANU !!
Ma opusteno samo..  8)

--- Kraj citata ---

stari narod bi rekao
da gura onu stvar dje mu nije mesto
naletti ce negde na nekoga i onda ce mu bog dragi biti kriv

Sector:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Maj 30, 2012, 09:42:42 pre podne ---
--- Citat: Choby91  Maj 30, 2012, 09:37:11 pre podne ---Ja uvijek kazem da se necu nervirati zbog ovakvih komentara ali opet naidjem na neki klip i moram da bacim pogled na komentare....i odma u startu vidim kako se preporucuju proteini iz soje,med,ne pretjerivati sa jajima zbog raznih bakterija i slicno..Klip sam maloprije tek pustio samo pocetak da vidim,dok nije rekao da stavlja samo 2 kasike wheya jer vec ima proteina u mlijeku,BANANI i LANU !!
Ma opusteno samo..  8)

--- Kraj citata ---

stari narod bi rekao
da gura onu stvar dje mu nije mesto
naletti ce negde na nekoga i onda ce mu bog dragi biti kriv

--- Kraj citata ---

;D  ;D  ;D

vlada sin:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Maj 30, 2012, 09:34:35 pre podne ---...majko bozija i svi sveci sa neba....

--- Kraj citata ---

:) ;) 8) :-\ :-\ 8) :o ;)

Stefan90:

--- Citat: Borko_Savic  Maj 29, 2012, 11:59:01 posle podne ---O moj Boze
pa ja koji nemam pojma vise znam do ovog dzibera

--- Kraj citata ---

Ovo isto i ja kazem. Ja koji sam tek skoro krenuo u celu ovu pricu i poceo da se informisem o svemu ovome, smejem se ovim klipovima. Mogu zamisliti kako je tek Pedji i ostalim iskusnijim...:D

Borko_Savic:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Maj 30, 2012, 09:34:35 pre podne ---...majko bozija i svi sveci sa neba....

--- Kraj citata ---
To nesto na moj racun?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju