Ostalo > Offtopic
NIXAZIZU - glupan za pravilnu ishranu!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Choby91 Maj 30, 2012, 09:37:11 pre podne ---Ja uvijek kazem da se necu nervirati zbog ovakvih komentara ali opet naidjem na neki klip i moram da bacim pogled na komentare....i odma u startu vidim kako se preporucuju proteini iz soje,med,ne pretjerivati sa jajima zbog raznih bakterija i slicno..Klip sam maloprije tek pustio samo pocetak da vidim,dok nije rekao da stavlja samo 2 kasike wheya jer vec ima proteina u mlijeku,BANANI i LANU !!
Ma opusteno samo.. 8)
--- Kraj citata ---
stari narod bi rekao
da gura onu stvar dje mu nije mesto
naletti ce negde na nekoga i onda ce mu bog dragi biti kriv
Sector:
--- Citat: Pedja_Petrovic Maj 30, 2012, 09:42:42 pre podne ---
--- Citat: Choby91 Maj 30, 2012, 09:37:11 pre podne ---Ja uvijek kazem da se necu nervirati zbog ovakvih komentara ali opet naidjem na neki klip i moram da bacim pogled na komentare....i odma u startu vidim kako se preporucuju proteini iz soje,med,ne pretjerivati sa jajima zbog raznih bakterija i slicno..Klip sam maloprije tek pustio samo pocetak da vidim,dok nije rekao da stavlja samo 2 kasike wheya jer vec ima proteina u mlijeku,BANANI i LANU !!
Ma opusteno samo.. 8)
--- Kraj citata ---
stari narod bi rekao
da gura onu stvar dje mu nije mesto
naletti ce negde na nekoga i onda ce mu bog dragi biti kriv
--- Kraj citata ---
;D ;D ;D
vlada sin:
--- Citat: Pedja_Petrovic Maj 30, 2012, 09:34:35 pre podne ---...majko bozija i svi sveci sa neba....
--- Kraj citata ---
:) ;) 8) :-\ :-\ 8) :o ;)
Stefan90:
--- Citat: Borko_Savic Maj 29, 2012, 11:59:01 posle podne ---O moj Boze
pa ja koji nemam pojma vise znam do ovog dzibera
--- Kraj citata ---
Ovo isto i ja kazem. Ja koji sam tek skoro krenuo u celu ovu pricu i poceo da se informisem o svemu ovome, smejem se ovim klipovima. Mogu zamisliti kako je tek Pedji i ostalim iskusnijim...:D
Borko_Savic:
--- Citat: Pedja_Petrovic Maj 30, 2012, 09:34:35 pre podne ---...majko bozija i svi sveci sa neba....
--- Kraj citata ---
To nesto na moj racun?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju