Ostalo > Offtopic
NIXAZIZU - glupan za pravilnu ishranu!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: nosmoking95 Decembar 27, 2012, 12:57:59 posle podne ---Cijenim tvoj odgovor, mislim savjet da ne radim superserije dok ne prodjem ovaj pocetnicki period.
Ali, jednog dana kad prodjem taj period, i budem ubacivao superserije u svoj trening, ja cu i tad morati traziti informacije o super-serijama.
Uostalom, poceo si me prozivati... I ako ja ne vidim iz cega si mogao zakljuciti moje ne zadovoljstvo odgovorom.
--- Kraj citata ---
vidi
elemntarna kultura ti ocigledno nije na nivou
pre svega ja imam sina godina kao ti koji je prof sprostista tako da otac mogu da ti budem
to je 1
a pod 2
ja ne PROZIVAM tj taj ulicni zargon ne przinajem i mani se tih sranja preko interneta tj te fore prozivke,nzm,msm itd itd itd itd
ja sam ti dao odgovro na tvoje pitanje-KRATKO I JASNO
a ti kada dodjes u fazu da ti treba odgovor u vezi super serija a to je za 2-3 god,tada ces sigurno i dobiti adekvatan savet pa ako treba cak i LICNO od mene (mada ovde na forumu ima momaka koji mogu da odgovre bez ikakvih problema umesto mene)
stvar je vise nego jasna i svaki daljnji razgovor je GLUP i BEZPREDMETAN
kljucno uz odgovor koji sam ti dao DESET PUTA
--- Citat ---Ja sam rekreativac, ishranu nemam sredjenu... od suplemenata nit sam uzimao nit uzimam... Jbg nadam se nekom boljem vremenu kad cu sebi moci sve to priustiti...
--- Kraj citata ---
i jos 200 puta da pitas
za tebe nisu nikave super niti giga serije
za tebe je da ostanes rekretaivac i da vezbas kako Bog zapoveda
dejan94:
--- Citat: Pedja_Petrovic Decembar 27, 2012, 11:14:49 pre podne ---
--- Citat: vlada sin Decembar 27, 2012, 11:14:32 pre podne ---Odakle je ovaj strucnjak?
--- Kraj citata ---
pa bg
--- Kraj citata ---
ipak nije iz Bg-a, Jagodinac xDDD
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dejan94 Decembar 27, 2012, 05:51:23 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Decembar 27, 2012, 11:14:49 pre podne ---
--- Citat: vlada sin Decembar 27, 2012, 11:14:32 pre podne ---Odakle je ovaj strucnjak?
--- Kraj citata ---
pa bg
--- Kraj citata ---
ipak nije iz Bg-a, Jagodinac xDDD
--- Kraj citata ---
nixa?
dejan94:
da
Edge:
???
JEEEEE JEDEMO JEEEE (SmartVlog)
edit: sad videh da je vec bilo... inace twinse imitira.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju