Ostalo > Offtopic
NIXAZIZU - glupan za pravilnu ishranu!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Boban -ban Februar 04, 2013, 01:09:21 posle podne ---Iščitah sve ovo što ste ispisali, stvarno sam se pošteno ismijao. :D Lik je jako iritantan. Inače, ima ukupno 18.596.252 pregleda na njegovom kanalu. Dakle, on mlati pare samo tako preko google adsensea, plus vidim na stranici prodaje majice. :D
Tuga. :)
--- Kraj citata ---
sto tuga
covek uzima lovu
ufffff
Deni BG:
GRADSKI SENDVIC ZA MISICE SmartVLog
Pedja_Petrovic:
bas sutra cu da napisem jedna text koji psovecujem svim ovim strucnjacima koje jucer nisam banovao ali cu to verovatno uraditi ako se jos jednm ukljuce u bilo koju temu sa glupim predlozima itd
slobdno neka slusaju ovoga coveka i neka rade kako on kaze i to je to
nemam nista protiv
ovaj forum ovakve ..ajde da ne lajem-KVARITI NECE
LJUDI NA ZALOST VOLE DA CUJU ONO STO IM PRIJA USIMA I TO SE NIKADA NECE PROMENITI!!
samo me zanima iz kog razloga u nekoj razvijenoj zemlji gde deca hoce da uce i citaju nemao ovakivh...vec se ovo samo moze videti u ovoj nrestenoj zemlji..
Branislav1984:
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 05, 2013, 05:54:30 posle podne ---bas sutra cu da napisem jedna text koji psovecujem svim ovim strucnjacima koje jucer nisam banovao ali cu to verovatno uraditi ako se jos jednm ukljuce u bilo koju temu sa glupim predlozima itd
slobdno neka slusaju ovoga coveka i neka rade kako on kaze i to je to
nemam nista protiv
ovaj forum ovakve ..ajde da ne lajem-KVARITI NECE
LJUDI NA ZALOST VOLE DA CUJU ONO STO IM PRIJA USIMA I TO SE NIKADA NECE PROMENITI!!
samo me zanima iz kog razloga u nekoj razvijenoj zemlji gde deca hoce da uce i citaju nemao ovakivh...vec se ovo samo moze videti u ovoj nrestenoj zemlji..
--- Kraj citata ---
cela tema možda treba da se obriše ... ovo zaista ne zaslužuju ničiju pažnju ... a on kakav god debil bio, pravi pare ovako a mi ne pravimo .... možda smo ipak mi debili ...
dejan94:
Koliko zaradjuje NixaZizu [YT Partner] 2013
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju