Ostalo > Offtopic
NIXAZIZU - glupan za pravilnu ishranu!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: TeH FiLiP Februar 29, 2012, 12:01:14 posle podne ---mene znaima ako neko zna gde ovaj trenira ili ne daj boze,koga trenira???
--- Kraj citata ---
hahhahahhaha
KRALJ
zvengele:
Najžalosnije je što je video poprilično gledan, ima preko 35000 pregleda a od toga 700 lajkova i 50 dislajkova.
I meni je obrisao komentar, koji je bio krajnje dobronameran, odgovorio mi je porukom na koju nisam mogao da odgovorim:
"Pa sta sam ja rekao u klipu ? ako koristite malo proteina nije opasno. ( vestackog ) ali ako koristis vise od 2 grama odose ti bubrezi sine u kurac.Ti sto volis da pijes to je druga stvar.To ti je hemija pazi se."
zbilja tužno...
TeH FiLiP:
GDE VEZBA???
filip85:
hahahahaha pokušalo je par nas da mu odgovori na ovo pa je samo obrisao poruke i blokirao nas... ;D
ovo sam ja primio u inbox... :D
Ti ako znas bolje ti pricaj.Nemoj da mi pises gluposti ovamo na komentarima.Svi znaju sta je dobro a ovamo ne znate 2 recenice da ispricate.Ajde ti napravi klip do tada cuti i ne troluj.Stani ispred kamere i pricaj pa da uporedimo ko zna vise
Lako je pricati.Ides na block listu da ne spamujes ovamo.Zzz
klasičan idiot.
TeH FiLiP:
PICKA JEBVENA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HOCU JA DA STANEM S NJIM DA PICAMO KO ZNA VISEEE AAAA PLOMICU GAAAAAA GOVNO JEBENO AA BREEE
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju