Ostalo > Offtopic
NIXAZIZU - glupan za pravilnu ishranu!
Branislav1984:
--- Citat: Pocetnik993 Mart 01, 2012, 05:10:35 posle podne ---samo ga klinci gledaju,sta se cimate i nervirate,ovo je dobro sta prodaju po tv-u :D
--- Kraj citata ---
to i jeste problem, što ga klinci gledaju... i što verovatno većina misli da je istina to što on govori...
--- Citat: Black&Decker Mart 03, 2012, 06:31:15 pre podne ---
--- Citat: TeH FiLiP Mart 02, 2012, 09:29:05 posle podne ---rece mi jedan momak da ga je vidjao i u x3m gym
--- Kraj citata ---
razapni sator i vrebaj :)
--- Kraj citata ---
hahahaha nemoj mu davati ideje.... sve u svemu dečko je bolid.... i treba neko da ukaže na to... da se klinci ne bi ugledali baš na njega ... i na likove slične njemu
breshahils:
Blokiran i ja napisao mu fin komentar i kad me je obrisao pokušao sam ovo pa sam video da me blokirao:
"Jeli bre debilu šta mi brišeš komentar?Fino sam ti napisao da si glup ko hurac a ti mi demantuj isto tako fino ako imaš argumenata a ne ko pi..etina da brišeš ISTINU."
Pedja_Petrovic:
..vala su mu bas fino napisao
hahahhahahahaha
Branislav1984:
--- Citat: Pedja_Petrovic Mart 03, 2012, 10:18:31 pre podne ---..vala su mu bas fino napisao
hahahhahahahaha
--- Kraj citata ---
treba da mu se napravi odgovor na njegov video... tj snimak nekoga ko će sistematski i argumentovano da opovrgne sve sto je on rekao.... to je najbolje... tako cemo mu napraviti najvise stete... ili neka ga Filip ipak prebije :D
vlada sin:
Ja glasam za nasilje... mogu i da doniram bespovratno bejzbolku , drvenu ili metalnu ne pravim pitanje. :o
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju