Ostalo > Offtopic
JEBES ASS
coopmk:
ali ste se zapalili na jednu moju nenamernu gresku i zelja da se ostane natural .moje misljenje je to koje sam napisao ko zeli prihvati ko ne nemora ali niko od vas (osim jednog) nie nasao za shodno da napise t.e. da da poddrsku ili osudi moje mislenj i zasto je to tako.po svemu tome mogu zakljuciti sa kakvim ljudima ja sam spodelio svoje mislenje i od kakvim ljudima sam mogao da dobijem savet (svak cast isklucocima).Pozz mislim da sam vam razlepsao dan-noc sa mojom nenamernom greskom.
dr Sasa:
--- Citat: coopmk Mart 05, 2012, 04:56:22 posle podne ---ali ste se zapalili na jednu moju nenamernu gresku i zelja da se ostane natural .moje misljenje je to koje sam napisao ko zeli prihvati ko ne nemora ali niko od vas (osim jednog) nie nasao za shodno da napise t.e. da da poddrsku ili osudi moje mislenj i zasto je to tako.po svemu tome mogu zakljuciti sa kakvim ljudima ja sam spodelio svoje mislenje i od kakvim ljudima sam mogao da dobijem savet (svak cast isklucocima).Pozz mislim da sam vam razlepsao dan-noc sa mojom nenamernom greskom.
--- Kraj citata ---
[/b]
DA ZNAS DA JESI ;D
icko:
Razlepsao si nam sigurno ajd jos malo, vidim u da imas potencijala :)
Dominikanac:
A da vidis kako ce meni da razlepsa trening kad se osinem sa nekim testom i uz to jos necim pa udarim po onim tegovima i po mesini!!!
bojan lepojevic:
prezirem hemiju
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju