Ostalo > Offtopic
SURVIVOR
sasacg:
Ne gledam rijaliti emisije,ali Survavor mi je najzinimljiviji,bar zamisljeni koncept...
Cini mi se da je ova sezone gora od prethodne...Tada su,koliko se secam,imali neki budzet da u selu pokupuju hranu i alat i prikazivali su kako non stop jedu pirinac,banane,kokos...'bem li ga da li su dodatno dobijali hranu,bar nisu to ocigledno radili...Ovi su dobili konzerve,kremenje,alat od amog starta...Nisu napravili skloniste,nemaju vatru...Zanimljiv je koncept emisije,ali ova sezona mi je nekako bljutava za sad...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sasacg Mart 16, 2012, 10:00:33 pre podne ---Ne gledam rijaliti emisije,ali Survavor mi je najzinimljiviji,bar zamisljeni koncept...
Cini mi se da je ova sezone gora od prethodne...Tada su,koliko se secam,imali neki budzet da u selu pokupuju hranu i alat i prikazivali su kako non stop jedu pirinac,banane,kokos...'bem li ga da li su dodatno dobijali hranu,bar nisu to ocigledno radili...Ovi su dobili konzerve,kremenje,alat od amog starta...Nisu napravili skloniste,nemaju vatru...Zanimljiv je koncept emisije,ali ova sezona mi je nekako bljutava za sad...
--- Kraj citata ---
ma da bre
pazi
pokusali su
kao oni osvojili i samo sto nisu uradili gromobrane i izolaciju na onu kucicu itd
dok ovi neretnici..
ali pazi fora
toliko providno
oni brate spavaju pod vedrim nebom
I NIKO KURCEM NE MRDA da se nesto uradi ili sl jer je ekipa stalno oko njih i cim nesto zagusti oni ulecu
ispade da oni tri dana nisu jeli i da su i na kisi spavali na plazi itd..
mnogo je veliko sranje ovo sto nacin unistavaju kao sto ti rece sam koncept emisije i u pravi plan dolaze guzice i sise (mislim,nije to lose) ali zato postoje filmovi kao sto su NEBESKE LISICE 2 i slicno :D :D :D
Black&Decker:
meni ekstremno dosadna emisija kao i sve tog tipa ,jedino sto me nekad privuce da zadrzim oko usmereno prema TV su bikini devojke na pustom ostrvu...
posto uglavnom gledam tv samo dok jedem,jedina pozitivna stvar sto mi hrana bude sladja dok gledam kako se izrezirano koprcaju gladni po onom pesku...
PacMan!:
Sranje vise hrvate nego Srba!
dr Sasa:
--- Citat: Tesa Mart 16, 2012, 09:49:18 posle podne ---Sranje vise hrvate nego Srba!
--- Kraj citata ---
vala bas
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju