Ostalo > Offtopic
Ilegalne borbe
SteX:
u teretani...ono bucica u glavu..ili uvatis pravu sipku i udri..
apollo:
Nisam mislio da se upustam u tako nesto, pitao sam cisto informativno ( zato sto radim u bez. informativnoj). Hvala svima na odgovorima gosp. BoRa_TS ce biti pozvan na informativni razgovor. :-)
Zanima me kako moze novac biti motiv za borbu bez pravila ? Da je u pitanju nesto licno mogao bih da shvatim ali ovako da unakazis coveka zbog kesa JBG... To nisu pravi borci i sportisti.
P.S
Interpunkcija mi nije jaca strana :-)
H2SO4:
--- Citat --- ali ovako da unakazis coveka zbog kesa JBG...
--- Kraj citata ---
...ili da budes unakazen :(
Big_Rasha:
--- Citat: apollo ---Nisam mislio da se upustam u tako nesto, pitao sam cisto informativno ( zato sto radim u bez. informativnoj). Hvala svima na odgovorima gosp. BoRa_TS ce biti pozvan na informativni razgovor. :-)
Zanima me kako moze novac biti motiv za borbu bez pravila ? Da je u pitanju nesto licno mogao bih da shvatim ali ovako da unakazis coveka zbog kesa JBG... To nisu pravi borci i sportisti.
P.S
Interpunkcija mi nije jaca strana :-)
--- Kraj citata ---
Brate pa tako i Zan Klod Van Dam u svakom filmu... Dodje ilegalno u Nju Jork i nema ni kinte, ne zna nista da radi i nadje neke dripce ispod mosta ispizdi ih... Pa onda pare od mafije ulozi u turnir..., na kraju uzme sve pare, pobije mafiju i povali najbolju picku u filmu... Pa ti vidi...
apollo:
Hvala na odgovoru, pozzz
Zvacemo "Van Dama" na razgovor :-)
oficijalni sponzor topic-a :
:-D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju