Ostalo > Offtopic

opet novi izgled foruma

<< < (31/42) > >>

Vojislav:

--- Citat: puppeter  Septembar 19, 2006, 09:17:59 pre podne ---Vojo sta bi sa srpskim jezikom...jesu dobri linkovi sto sam ti dao...vidim da ga jos nisi ubacio pa reko da pitam

--- Kraj citata ---

Dobri su linkovi, ali jos ne stizem tim problemom da se pozabavim, a cini mi se kao da svaka thema treba da ima svoj prevod, pa se zato ne usudjujem da ubacim onaj koji si mi ti poslao, jer je ono za default themu koja se ovde ne koristi. Moracu verovatno sve sam da prevodim.

blacki:
vojo opet na nekim temmama ne vidim slike 
npr tema witch

Vojislav:

--- Citat: Vojislav  Septembar 19, 2006, 11:44:37 pre podne ---
--- Citat: puppeter  Septembar 19, 2006, 09:17:59 pre podne ---Vojo sta bi sa srpskim jezikom...jesu dobri linkovi sto sam ti dao...vidim da ga jos nisi ubacio pa reko da pitam

--- Kraj citata ---

Dobri su linkovi, ali jos ne stizem tim problemom da se pozabavim, a cini mi se kao da svaka thema treba da ima svoj prevod, pa se zato ne usudjujem da ubacim onaj koji si mi ti poslao, jer je ono za default themu koja se ovde ne koristi. Moracu verovatno sve sam da prevodim.

--- Kraj citata ---

Evo ubacio sam prevod! :-)

Vojislav:

--- Citat: blacki  Septembar 19, 2006, 12:05:51 posle podne ---vojo opet na nekim temmama ne vidim slike 
npr tema witch

--- Kraj citata ---

Sad sam video da tamo nema slika, a to je verovatno zato sto nisam uspeo da ih prekopiram sa starog foruma, tako da nisi jedini koji ih ne vidi, jer niko ne moze da vidi te slike, kad su izgubljene.
Zao mi je zbog toga i nadam se da nema puno takvih tema u kojima su nestale slike.

Zoka:
Malo sam se ustelio sa ovim novinama i moram priznati da mi sad svidja...
Meni licno je bolji nego stari...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju