Ostalo > Offtopic

opet novi izgled foruma

<< < (35/42) > >>

Vojislav:

--- Citat: Bajke  Septembar 20, 2006, 01:32:11 posle podne ---Primetio sam to ali se izgleda odnosi samo na teme koje si ti otvorio, tako da je svako moderator svoje teme!

--- Kraj citata ---

Au momci ala ste me presekli - oduzeli ste mi 10 godina zivota! :-)
Znaci svako je moderator svoje teme i moze da je brise i zakljucava, mada ja na to nisam ni obracao paznju, jer su to osnovna podesavanja koja nisam hteo da menjam i mislim da je to sasvim OK dok neko to ne krene da zloupotrebljava.

A za ovo nemam komentar:

Pedja_Petrovic  01:53:41  Ništa, ili ništa što smete da vidite...
Vojislav  01:51:12  Ništa, ili ništa što smete da vidite...
Markoni  01:49:38  Ništa, ili ništa što smete da vidite...
sasacg  01:35:01  Ništa, ili ništa što smete da vidite...

blacki:
mislim nije lose ali neko ce poceti mozda zloupotreblavati pa bas i nisam siguran ali mislim super je ovo

H2SO4:

--- Citat: H2SO4  Septembar 19, 2006, 04:53:37 posle podne ---meni ne radi slicica za nove poruke na topicima

--- Kraj citata ---

na ovo sam mislio:
dodje li kakva slicica tu dje pishe |Nove| ?

Pedja_Petrovic:
markoni.vojo i svi ostali...sta kazete na ovo????

Pojavila se greška!
Žao nam je - nemate odgovarajuću dozvolu za pregled liste Ko je Online. 
..

hehehehehehehhehehe....

neki su na jednom forumu vec 2 dana....hahahahhahahahhaha...a mi smo obavesteni o nekim bagovima i te fore..albanski teroristi ruse bb sajtove.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fenemenlano....

moram da pitam neke ljude kako vreme provode na forumu kada znam da su na poslu a neki bogami na kardio treningu..hahahahhahahahahahha

Markoni:
ili kolili im je telefonski racun kada mogu sa dial-upom da budu po ceo dan na netu  :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju