Ostalo > Offtopic
Tragedija u Banjaluci: Tinejdžer se predozirao steroidima i umro
VeljaP:
Situacija iz bivse teretane, mozda sam je spominjao
momak je uzimao steroide, ok, ali je bio navucen i na "bijeli sport" i jedno vece kako su dosli kuci uradjeni kao volovi, a bilo 9 ujutro, da se spuste, on proguta saku bendzosa i ovjeri..
kasnije keva i cale nisu od stida htjeli da pricaju da im je sin narkoman, vec, eto umro je od steroida
guliver123:
Ta kombinacija je full...
cim se spomenu negde steroidi, to je odmah uzrok smrti,bolesti itd.
Nisam naisao ni na JEDNOG JEDINOG sportskog lekara koja zna nesto o steroidima, samo znaju da moze da se dobije srcani udar i da ostanete sterilini, bruka i sramota, cisto iz radoznalosti sam zapoceo temu sa par sportskih lekara o tome i pravio se naravno da ne znam nista da vidim kako oni na to gledaju, dok sam isao na par pregleda da vidim procenat masnoce itd... stvarno bi trebalo vec ako se bave tim poslom da znaju neke osnovne stvari o ovome, a novine, televizija itd... to je vec smesno za spominjati uopste, dezinformacije samo i nista vise.
Ovaj klinac je otisao ali steroidi nisu uzrok njegove smrti sigurno.
guliver123:
umro od steroida,pa nije valjda isao 2g depoa nedeljno, 100mg dinabola i winstrola svaki dan i gram trenbolona uz sve to ?
kokanidja:
ovo sa drugarima ne pije vodu... i moji drugari misle da sam na steroidima jer ne razlikuju suplementaciju od ass
breshahils:
--- Citat: kokanidja Maj 03, 2012, 08:02:35 posle podne ---ovo sa drugarima ne pije vodu... i moji drugari misle da sam na steroidima jer ne razlikuju suplementaciju od ass
--- Kraj citata ---
Eto vidiš ni ti ass i AAS :D
Šala :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju