Ostalo > Offtopic

IZBORI

<< < (10/17) > >>

sdftgh:

--- Citat: vsns  Maj 10, 2012, 06:28:08 posle podne ---nije poenta da li si za tomu ili ne,ali realno jedino je on u stanju trenutno da smeni ovu gamad lopovsku i da promeni nesto jer za kog god drugog glasas isto je kao da si glasao za tadica..... izgleda da u srbiji ima vise onih kojima je dobro nego onih kojima je lose,a ja mislio da smo u bunaru....

--- Kraj citata ---

Ти се друже шалиш, зар не?

vsns:
predlozi nekoga ko do sada nije bio na vlasti sem njih....a da pokret seljaka,dveri i pokret albnaca presevske doline :)

sasacg:
Ma eto vam Tadic i zuti,neka vas guze jos 4 godine...Nije bitan Toma,Jova,Pera,bitno je da ova stoka sjase,da plati za svo sranje koje su napravili...D aprobamo nesto drugo,mozda se pokaze kao bolja opcija

sdftgh:

--- Citat: vsns  Maj 10, 2012, 07:00:12 posle podne ---predlozi nekoga ko do sada nije bio na vlasti sem njih....a da pokret seljaka,dveri i pokret albnaca presevske doline :)

--- Kraj citata ---

Мени је битније да знам ко не треба никад да дође на власт, а то да су ови растурили Србију знамо одавно.
Пре избора сам се питао, да ли стварно постоје људи који ће гласати за жуте?
После избора сам схватио не само да постоје, него су то људи које познајем, за које знам како живе.
И никакав закључак нисам донео, сем да су тотални кретени и будале.
Можда звучи детињасто, иако имам 31 годину, али сам са таквима завршио за сва времена, и политички и људски.

Можда нису имена иста , али је ситуације пресликана као пре 15ак година:
Profesionalac - Nije Milosevic kriv, mi smo govna

vlada sin:
Gagija Jovanovica sam citirao jedno 4miliona puta iz zajebancije dok nisam shvatio surovu istinu. Inace zabranili su miting Dveri da ne prave zastoj u saobracaju:-). Da nema neta Sloba bi bio mala maca za ovu cenzuru u medijima:-)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju