Ostalo > Offtopic

IZBORI

<< < (14/17) > >>

Donovan:
Francuski masoni stižu u Beograd podržati ulazak Srbije u EU (Članak iz 2011. godine)

Delegacija slobodnozidarske lože "Veliki orijent Francuske" stiže u trodnevni posjet Beogradu, piše srbijanski portal mondo.rs . Riječ je o francuskim masonima, a sve je rezultat dugogodišnjeg prijateljstva, koje je počelo još 1999. godine, kad se "Veliki orijent" usprotivio NATO-vom bombardiranju Srbije.

Predvodit će ih Veliki majstor, a Beograd će biti prvi grad izvan Francuske u kojem će biti održan redovni sastanak Kongresa Pariz 4 i Lože istočne Europe. Na tom će sastanku biti 46 delegata pariških loža, devet srbijanskih te osam loža iz Rusije, Poljske, Makedonije i Bugarske.

Veliki majstor će uz prisustvovanje Kongresu održati i predavanje "Osnovne vrijednosti velikog orijenta i procest pridruživanja Srbije EU". Na predavanju će biti riječi o ljudskim pravima, ekologiji i humanitarnim principima. Upravo se na tim vrijednostima zasniva masonsko društvo, što mnogi zasigurno nisu znali.

Ovaj posjet je ujedno i dokaz da "Veliki orijent Francuske" želi Srbiju što prije u Europskoj uniji, a sve je rezultat dugogodišnjeg prijateljstva , koje je počelo još 1999. godine, kad se "Veliki orijent" usprotivio NATO-vom bombardiranju Srbije.

IZVOR: http://www.4dportal.com/hr/zavjere/1289-francuski-masoni-stiu-u-beograd-podrati-ulazak-srbije-u-eu

VeljaP:
Jel moguce da neko jos vjeruje u masone i slicne gluposti?

sdftgh:

--- Citat: PerunTheGreat  Maj 11, 2012, 03:25:51 posle podne ---za te furke da se ode vidi svijet mislio sam da je jedan od nacina da se oslobodi od glupi desnicarski pogleda... a ja sam prvi protiv USA, EU vise manje, zavisi kakva ce biti u narednom periodu... poenta mog posta je bio da skontate da nema nista od tog sto se neko busa u prsa da je on srbin, albanac, hrvat, bosanac i nekakve molitve gluposti na skupovima, poenta je da ce nam biti bolje jedino ako i kad se narodi na balkanu ujedine (ne mora znaciti da bude jedna drzava, nego da jedni drugim zargonski "cuvaju djale" ), a to sigurno uz glupe desnicarske furke kako srbi nesto vise zasluzuju, kako hrvati vise zasluzuju, kako ih neko jebe sa strane, samo pravi tom "amerikancu" dobro. Druga stvar jedina drzava koja je imala neki respekt je bila jugoslavija (opet nisam jugonostalgicar da neko ne misli da idem tim smjerom), a nekakve srbije, hrvatske, bosne su uvijek bile "ku.ac od ovce" ... u bosnu ulozeno vise nego u njemacku i japan (po glavi stanovnika) poslije II svjet rata i nije niss ucinjeno jer je razjedinjena... i zajednicko svima nama je da kukamo kako su svi protiv nas, a najveca istina je da sami sebe jebemo :D

--- Kraj citata ---

А одакле ти пишеш?
Рекао бих да ниси из Србије, чим стављаш Србију са хрватском у исти кош.

vsns:
konacno smo pokazali da nam je bar malo mozga ostalo.Cestitka Tomi.
Sto kaze Mirko u Maratoncima,sad malo Kristina da svira....

Edge:
Cini mi se da sam upravo izgubio blizu i suru rodbinu  ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju