General Bodybuilding Discussion > Članci

Korekcije treninga i ishrane !?

<< < (2/3) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: krule86  Maj 08, 2012, 03:38:15 posle podne ---Pa kontao sam da sklopimo neki trening i plan ishrane pretpostavljam da mi je oboje podjednako vazno ..pa ako moze neki savjet bilo bi extra.

--- Kraj citata ---

vaznija ti je ISHRANA

krule86:
Gore sam naveo od cega se sastoji moja ishrana . Zanima me da li je takva ishrana ok ? Ili da probam sa ovom sto je naveo GEI1994? Mozes li mi dati savjet sta bih eventualno trebao jos da ubacim ili izbacim ?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: krule86  Maj 08, 2012, 04:21:26 posle podne ---Gore sam naveo od cega se sastoji moja ishrana . Zanima me da li je takva ishrana ok ? Ili da probam sa ovom sto je naveo GEI1994? Mozes li mi dati savjet sta bih eventualno trebao jos da ubacim ili izbacim ?

--- Kraj citata ---

gle
ti si NAVEO npr belo meso
i sada bi neko od nas admina trebalo da budemo vidovnjaci i da znamo koliko je to belog mesa
jer
ako ti ja kazem da treab da jedes npr 500 gr
a ti ces rec
aloooo bre..pa od kuda lova
a mozda i neces
mozda ces reci..
samo 500 gr?
pa ja jedem vise

kapiras?
niko nije vidovit da bi mogao da zna na osnovu toga sto si napisao koja je tvoja tacno sihrana
a napisao si iskreno-S BRDA I DOLOVA...
tako da,moja ti je preporuka da nama napises
TVOJ JELOVNIK U TOKU DANA
a ne STA JEDES od oka
vec tacno tipa
7"00-150 gr ovsenih + merica whey+4 belnaca
itd
itd itd
itd

krule86:
Ok. Fazon je u tome sto sam ja bio 6 sedmica na keto(bar se nadam da je bila keto)dijeti i moj jedan dan na toj dijeti je izgledao ovako:

9'00 2 tunjevine(ocjedjene i prelivene sa 2 kasike maslinovog)+ zelena salata sa maslinovim+kapsula omega 3 masti na prazan stomak sam uzimao mjericu kreatina.

12'00 150g bijelog mesa proprzenog na maslinovom+zelena salata i paradajz preliveno maslinovim+kapsula omega 3 i mjerica wheya.
trening
15'00 200g bijelog mesa na maslinovom ulju+kupus salata i 2 mrkve sa maslinovim+kapsula omega 3+mjerica wheya

18'00 tunjevina sa maslinovim +zelena salata prelivena sa 2 kasike maslinovog+mjerica wheya

20'00 pojedem jednu tunjevinu prelivenu maslinovim
Trenutno nisam ni na jednoj dijeti tj. hranim se i dalje ok ali mi treba neki program konkretan da ga se pridrzavam .Zadnje 3 sedmice ishrana mi izgleda ovako jedan dan:
9'00 150g ovsenih sa polumasnim mlijekom + banana
12'00 150g pilecih virsli+70-80g rize+mjerica wheya
trening
15'00 150bijelog +100g barenog krompira+salata(zelena,paradajz,mrkva,paprika,masline)+mjerica wheya
18'00 tunjevina sa maslinovim + salata + mjerica wheya
20'00 tunjevina,bademi ili kikiriki
Trenutno imam pakovanje elite wheya .
Mozemo li sada da iskombinujemo neki plan ishrane pa da predjemo na trening ?!

Pedja_Petrovic:
hahhaha
nista bez treninga
pre svega
bacio si gomile para sa tim uzimanjem proteina posle svakog obroka
2.ovde je bio cilj da skines kg..i to si uspeo ali to je bilo iz razloga sto si rpeosao sa smeca na nesto koliko toliko ok
ali dobro
i onda opet nastavljas po starom
merica wheuy pa merica whey posle svakog obroka?
bacanje novca
ti ako hoces kvalitet a da ne vratis kg na brzinu jer sada postoji realna mogucnost od toga moras da ides sistemom rtaocija uh ali da ni jedan dan nisi ispod 100 gr UH
Belanciveine treba da drzis na 2.5-2.8 gr po kg prvih 4-6 ned pa da onda pvoecavas
Uh rotiras kroz ned na razne nacine
a sto se tice treninga
to mozes kako hoces jer ponavljam ali izlgeda da ne vredi
OD TRENINGA TI OVISI 20 %

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju