Ostalo > Offtopic

hardware

(1/4) > >>

blacki:
vojo razumjes li se kako u hardwere naim jucer sam prodo komp i sada moram da koristim stari i treba mi 2100mhz da izvucem iz njega i izvuka sam ali mi zvuk ne stima,
jer se sabirnica pri klokanju i zvucna poveca,sada planiram da iskljucim ovu integriranu a kupim posebnu dali ce onda zvuk da radi, ja mislim da bi trebao

Vojislav:

--- Citat: blacki  Septembar 19, 2006, 01:26:23 posle podne ---vojo razumjes li se kako u hardwere naim jucer sam prodo komp i sada moram da koristim stari i treba mi 2100mhz da izvucem iz njega i izvuka sam ali mi zvuk ne stima,
jer se sabirnica pri klokanju i zvucna poveca,sada planiram da iskljucim ovu integriranu a kupim posebnu dali ce onda zvuk da radi, ja mislim da bi trebao

--- Kraj citata ---

Razumem se u hardware, jer to i studiram.
Trebalo bi da ti radi zvuk sa zvucnom karticom, bez te integrisane, ali ja imam komp od pre 3 godine sa integrisanom i zvucnom i grafickom, 256MB DDR RAM-a, 1700Hz i sve mi radi super, pa nemam nista nameru da menjam na njemu jos dosta dugo, jer se ne zajebavam sa igricama, niti bilo kakvim drugim stvarima koje bi mogle da mi forsiraju komp, vec se bavim iskljucivo programiranjem, tako da imam i mnogo jace resurse nego sto su mi realno potrebni.

MR.BIG:
Zasto ne bi radila , imam Creative Live 5.1 i nema sanse da se vratim na integrisanu : )

Vojislav:

--- Citat: MR.BIG  Septembar 19, 2006, 02:46:23 posle podne ---Zasto ne bi radila , imam Creative Live 5.1 i nema sanse da se vratim na integrisanu : )

--- Kraj citata ---

Integrisana je jeftinija, tako da ne znam sto bih kupovao tu sto ti imas, kad mi nizasta ne treba.

MR.BIG:
Pa nisam rekao da ti treba ili sta vec, hteo sam samo reci da se Ja ne bih nikad vracao na integrisanu, jer kad imas 200 W RMP ozvucenja integrisana ne moze dati odgovarajuci zvuk (ako volis slusati muziku)  : )  : ) : )

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju