Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Power lifting trening

(1/7) > >>

Milanxle:
Pozdrav, do sada sam radio delimicno body building treninge, medjutim u poslednje vreme me zanima power lifting, i hteo bih da dobijem savet od nekih ljudi koji su strucni sto se toga tice. Zanima me da li bi mogao ovako da uklopim trening:
1.Ponedeljak: Benc, Mrtvo, Cucanj, presa 4 serije i sut 3 serije
2. Utorak: Ruke, list
3. Sreda: Ramena, trapezijus, zadnja loza
4. Cetvrtak: Odmor
5. Mrtvo, Cucanj, Benc, kosi benc 3 serije i razvlacenje 3 serije
6. Ledja, list
Kao sto vidite kod ovog programa dva puta nedeljno radim pl vezbe, ali da ne bih zapostavio ostale misicne grupe jer moze ovako da se iskombinuje trening, sportski pozdrav svima...

VeljaP:
Nema ovo veze sa PL treningom, ako te zaista zanima PL, moraces malo da zagrijes stolicu i da nesto procitas
a moj savjet bi bio da pogledas
http://stronglifts.com/
skines od Jim Wendlera knjigu 531, skines od Ripetoa Starting strength, bilo koje izdanje, imaju 3
i odatle da krenes, a imas i ovdje na forumu PL podforum, pa procitaj sticky

Milanxle:
Ok, nije problem u tome, nego je problem sto hocu da se  vise posvetim powerliftingu, ali da ne zapostavim potpuno trening za body building, a ovi programi koje mi ti saljes su samo za powerlifting.

BBBbbb:

--- Citat: Milanxle  Jun 01, 2012, 12:18:28 posle podne ---Ok, nije problem u tome, nego je problem sto hocu da se  vise posvetim powerliftingu, ali da ne zapostavim potpuno trening za body building, a ovi programi koje mi ti saljes su samo za powerlifting.

--- Kraj citata ---
Pa ti pazi na ishranu i ete ti i BB i PL :D :D

ela ela:
Ovo je isti onaj fazon-hocu mase puno da nabacim ali da ne zapostavim
i definiciju.
BB i PL treninzi su -uglavnom-nebo i zemlja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju