General Bodybuilding Discussion > Članci

MAGICNI NAPITAK TOKOM TRENINGA by Milos Sarcev

<< < (2/3) > >>

Pedja_Petrovic:
pa jeste..zoka je u pravu.tekst moze da unese dosta zabune...

ali ako se cita pazljivo onda se moze videti da je u pitanju i WD i PWD....dakle...zoka..treba uziamti obadvoje...

jedino sto mene znaima..u pitanju je 30-50 gra dexa i malodextrina u toku treninga...neznam sta je sa onom teroijom o podiznju insulina u toku trening akoje nam je nepotrebno..ili je otrebno..ili ta kolicina ove vrste secera nemoze znatno da narusi balans....

ali hej..u svakom slucaju ja sam dana ovo zamutio i celo vreme treninga sam to uzimao..

dakle..sve u gra....
osim kreatina.....jedino sto me je bunilo je stalan osecaj zedji sve vise  vise..

svi simpotmi koje je milan naveo u prevodu su tacni.....neverovanta prokrvlejnost,napumpanost..itd itd itd..

izlgeda da je stvar def extra

Zoka:
Super... znaci jos jedno "podebljavanje" glutamina, wheya, dextroze i BCAA...
dobro... poslusat cu vas i ovaj put.. al da vas pitam... gdje ce vam dusa :)

Markoni:
i mene je bunilo to oko uzimanja dexa za vreme treninga ali Milos mi je odgovorio da u njegovom during workout drinku nece biti dex vec vitargo e sada da li sa njim moze doci do insulinskog soka ne znam

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Markoni  Septembar 21, 2006, 12:09:07 posle podne ---i mene je bunilo to oko uzimanja dexa za vreme treninga ali Milos mi je odgovorio da u njegovom during workout drinku nece biti dex vec vitargo e sada da li sa njim moze doci do insulinskog soka ne znam

--- Kraj citata ---
..buraz..mislim da imas sastav vitarga jasno i glasno.....dakle....

materijalmen:
ok, ovo je doza za vecu kategoriju, ali recimo ako sam tezak 70kg, sta misli Pedja da ja stavim od ove stvari pola dozu ili cak manje:
npr.
10gr hid. whey
5gr glut
5gr bcaa
30-40dex, cisto da probam ili

10gr hid. whey
10gr glut
10gr bcaa
40-50dex?
pitam jer ovo je ipak doza za vas, ne za ovakve "pocetnike" kao ja :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka