Multimedia > Slike/Muškarci

Branch Warren,10 dana do Olimpije

<< < (6/9) > >>

California:
Samo sam prokomentarisao izgled......... Nazalost, svaki bilder sa velikom masom (po defaultu) ima i veliki struk............ Sve cestitke za njegov rad........     Eto na primer, Jay Cutler je bio gradjevinski radnik......

P:
Cini mi se bolje nego ranije... videcemo jos ;)

IFBBPro:

--- Citat: Vladar  April 04, 2007, 09:30:22 posle podne ---Tesko da ces naci covjeka sa ovolikom misicnom masom (pogotovo sa ovakvim nogama) a da ima struk ala Melvin Antony....

Takodje, sve to mnogo drugacije izgleda na takmicenju, covjek je dolazio u izuzetno izrezanoj formi, tako da vjerujem da sve to dodje na svoje u pravom trenutku.

Lik je mnogo pozitivan, veliki je radnik, pisao sam o tome kako je radio 10-12-14h sati dnevno i uspio da postane PRO, tako da je vjerujem odlican primjer svima onima koji zbog faxa "ne mogu" da odrade to sto treba, takodje intenzitet kojim trenira je i za PRO nivo nevjerovatan sto svakako cini da ovog covjeka jako cijenim iako je njegova gradja daleko od one koju smatram idealnom....
Branch je veliki radnik i mnogo pozitivan lik i sigurno zasluzuje nasu paznju...

--- Kraj citata ---

Respect

Gjoroski:
kada sporedim ove slike u off sezoni i one Kolmanove koje su bile aktuelne u zadnje vreme, mislim da je Komlan spreman za penziju. Definitivno, samo ceka pravi trenutak da to objavi :)

Pedja_Petrovic:
branch se sprema za new york pro.....!!!

evo kako izgleda sada... :shock: :shock:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju