Ostalo > Offtopic
Koja prevara, nevjerovatno
BBBbbb:
Kao sto Kvadriceps kaze, i proizvodjaci BB suplemenata obecavaju kule i gradove...
MRP sejkove ko Herbalife po evropi mozes naci u svakoj prodavnici tipa DM, po 10 razlicitih proizvodjaca, Herbalife je mozda prvi kod nas koji na ovaj nacin gadja opstu populaciju.
Mnogo veci problem sa HL-om je sto je klasicna piramidalna organizaija, knjiski primer, ko ovaj GEM Internacional (tako se valjda zove) sto je skoro pao.
P.S. I sto smaraju po ulici skoro ko ovi sa bojanicama...
urlich:
http://www.fit-trener.rs/mrsavljenje/112-najbolja-dijeta-10kg-manje-za-7dana
Au kolko mi spamuju ovi iz herba lifa fejsbuk. Ovo je neverovatno koji je ovo bro science... Ne verujem kakvi priuceni ljudi pisu ovo, i ovo se lajkuje i sharuje... Kakvo detaljno pojasnjenje procesa kroz koje telo prolazi kad je u kalorijskom deficitu... Samo gledam sta rade, nemam reci... A sa jednim takvim fit trenerom sam pricao licno, neverovatno koliko nista ne zna covek. I oni zaradjuju pare!
Stevan Čerubdžić:
Gresis, znaju oni sta pricaju samo sto im je posao da prodaju maglu, vec sam pisao to. Bio sam na njihovim seminarima 2012. godine, jbg trebao mi je posao. Uglavnom pricas ljudima ono sto zele da cuju i imas zagarantovanu zaradu. Dok je ljudi koji ce popiti pricu i hteti sve preko noci bice i herbalajfa i slicnih prica.
sky:
--- Citat: BBBbbb Jul 11, 2012, 09:55:47 posle podne ---Kao sto Kvadriceps kaze, i proizvodjaci BB suplemenata obecavaju kule i gradove...
MRP sejkove ko Herbalife po evropi mozes naci u svakoj prodavnici tipa DM, po 10 razlicitih proizvodjaca, Herbalife je mozda prvi kod nas koji na ovaj nacin gadja opstu populaciju.
--- Kraj citata ---
Samo sto njihovih 1 kg kosta ko pola Elite Whey a od 5 kg.
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=29817
eXe:
to sto Stevan kaze jos kod nas posebno takve stvari prolaze ma koliko se ljudi zalili na los zivotni standard...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju