Multimedia > Slike/Muškarci

Milan Kalinic

<< < (3/7) > >>

vlada sin:

--- Citat: baki0707  Jul 20, 2012, 01:11:27 posle podne ---
--- Citat: vlada sin  Jul 20, 2012, 01:03:25 posle podne ---
--- Citat: tanatos  Jul 20, 2012, 12:46:52 posle podne ---Bio tip u VR pre 6-7 godina.
I smarale ga ribe neke neke klinke sta vec... Car dao broj telefona, verovatno izlupao cifre... ali mog tadasnjeg broja telefona...
Pa ljudi, pa mene je dnevno zvalo 30 razlicitih devojaka, jos sto se vise pravdam da nisam on, one trpaju kao - jesi sto se krijes :(
Pa one su tolko zvale da sam od svake po jedan detalj saznao i na kraju sklopio celu pricu, gde je bio kad, s kim... :D
Inace, da toga nije nikad me ni jedna riba nebi ni pozvala... :( :D

--- Kraj citata ---

Ko bi rekao da je takav sarmer...

--- Kraj citata ---

mislim da gresis
po meni vrlo duhovit i inteligentan lik
narvno nije lepotan,ali to i nije presudno kod lepsih polovina

--- Kraj citata ---

Ma apsolutno se slazem , meni je on retko simpatican tip. Pogotovo pored mase idijota na TV-u on mu dodje kao osvezenje. 

tanatos:

--- Citat: vlada sin  Jul 20, 2012, 01:20:17 posle podne ---Ma apsolutno se slazem , meni je on retko simpatican tip. Pogotovo pored mase idijota na TV-u on mu dodje kao osvezenje. 

--- Kraj citata ---
Ma lik je smekerica, nema dalje. Jos sad i izgleda predobro. Greota sto je mali... (mislim da nije preko 170cm ? )

Heisenberg:
a tebi se on bas svidja? :D salim se,dobar je milan,naroko se winstrolom i boli ga dupe sad :D

BUKAS:

--- Citat: kiza91  Jul 20, 2012, 11:42:01 posle podne ---a tebi se on bas svidja? :D salim se,dobar je milan,naroko se winstrolom i boli ga dupe sad :D

--- Kraj citata ---

Kako Kiza zna.

MR.BIG:
Ajde nemojte kao neki drugi BB forumi odma na hemiju i  Winstrol ..... Nema nicega takvog ni slicnog u ovom slucaju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju