Multimedia > Slike/Muškarci

Milan Kalinic

<< < (2/7) > >>

tanatos:
Bio tip u VR pre 6-7 godina.
I smarale ga ribe neke neke klinke sta vec... Car dao broj telefona, verovatno izlupao cifre... ali mog tadasnjeg broja telefona...
Pa ljudi, pa mene je dnevno zvalo 30 razlicitih devojaka, jos sto se vise pravdam da nisam on, one trpaju kao - jesi sto se krijes :(
Pa one su tolko zvale da sam od svake po jedan detalj saznao i na kraju sklopio celu pricu, gde je bio kad, s kim... :D
Inace, da toga nije nikad me ni jedna riba nebi ni pozvala... :( :D

vlada sin:

--- Citat: tanatos  Jul 20, 2012, 12:46:52 posle podne ---Bio tip u VR pre 6-7 godina.
I smarale ga ribe neke neke klinke sta vec... Car dao broj telefona, verovatno izlupao cifre... ali mog tadasnjeg broja telefona...
Pa ljudi, pa mene je dnevno zvalo 30 razlicitih devojaka, jos sto se vise pravdam da nisam on, one trpaju kao - jesi sto se krijes :(
Pa one su tolko zvale da sam od svake po jedan detalj saznao i na kraju sklopio celu pricu, gde je bio kad, s kim... :D

--- Kraj citata ---

Ko bi rekao da je takav sarmer...

tanatos:
Pa u tom vremenu je bio nezenja, komedijas, vodio popularne emisije... A i nisu me zvale ribe od 30god, sve nesot od 16 do 18 godina... :D

baki0707:

--- Citat: vlada sin  Jul 20, 2012, 01:03:25 posle podne ---
--- Citat: tanatos  Jul 20, 2012, 12:46:52 posle podne ---Bio tip u VR pre 6-7 godina.

--- Kraj citata ---

Ko bi rekao da je takav sarmer...

--- Kraj citata ---

mislim da gresis
po meni vrlo duhovit i inteligentan lik
narvno nije lepotan,ali to i nije presudno kod lepsih polovina

tanatos:

--- Citat: baki0707  Jul 20, 2012, 01:11:27 posle podne ---narvno nije lepotan,ali to i nije presudno kod lepsih polovina

--- Kraj citata ---

ja to svim ribama pricam, i ni jedna da se zaebe i dalje :( nadam se da ce neka shvatiti! :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju