Ostalo > Offtopic
Odlazak na takmicenje u NS ( publika )
Pedja_Petrovic:
--- Citat: TTgirl Oktobar 07, 2006, 06:38:09 posle podne ---XmMmMm...recimo u Sport caffe-u na Spensu vec...??Ili Momento-u..??:)Da swi budemo na gomili:D
A sta ce biti sa majicama na kraju..??
--- Kraj citata ---
..CEKAM DOK SE EXTREMNI VRATI IZ ZG PA CU DA GA ZOVEM I A MU AKZEM TO...SVI CE BITI BLAGOVREMENO OBAVESTENI
TTgirl:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 07, 2006, 06:55:07 posle podne ---
--- Citat: TTgirl Oktobar 07, 2006, 06:38:09 posle podne ---XmMmMm...recimo u Sport caffe-u na Spensu vec...??Ili Momento-u..??:)Da swi budemo na gomili:D
A sta ce biti sa majicama na kraju..??
--- Kraj citata ---
..CEKAM DOK SE EXTREMNI VRATI IZ ZG PA CU DA GA ZOVEM I A MU AKZEM TO...SVI CE BITI BLAGOVREMENO OBAVESTENI
--- Kraj citata ---
Wazi,Pedjos-WHATEVER U SAY :D 8)
FANATIC:
Ima gomila kafica na spensu.Kao sto je TTgirl predlozila mislim da je Sport caffe najbolji jer je uvucen dole na spensu (a ima jos jedan istoimeni na bulevaru ali to je dosta dalje) i nece biti guzve garant.Ali eto ajd jos neko iz NS-a sem nas da pedlozi nesto a ne samo nas dvoje.
Ja ionako nemam pojma hocu li moci u 16h biti tamo sa vama ili cu vec morati biti u sali.Koliko sam cuo u 13h je merenje pa posle smo valjda mi takmicari slobodni slobodni.
Pedja_Petrovic:
JA SAM SE SADA VRATIO SA GOSTVONJA NA JEDNOJ TV..I KOLIKO ZNAM..A ZNAM...guzva ce biti abnormalana..cak su se organizoatori uzjebali sto niu uzeli veliku salu nego malu...
TTgirl:
U,jbt,i meni je nesto slicno rekao Vlada...:/A on je pricao sa Sipkom...znaci,bice to veoma interesantno.Mislim da nema sanse onda da se pohwatamo po Spensu,tako da mozda Sport Caffe i nije bas najbolja ideja :shock:
A sta kazete za centar negde..??Ili na Bulevaru Sport..??
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju