Ostalo > Offtopic

Odlazak na takmicenje u NS ( publika )

<< < (25/58) > >>

Vojislav:
Ja sam u Novom Sadu verovatno petak, subotu i nedelju, pa me zanima gde vi najlepse novosadjanke izlazite?

Remetik:

--- Citat: Vexxx  Oktobar 09, 2006, 05:41:55 posle podne ---
--- Citat: remetik  Oktobar 09, 2006, 04:31:27 posle podne ---Kad sam ja kao klinac isao na Vosa-Zvezda, nas je lepo policija sacekala. Jedni nam napravili put do stadiona, drugi isli ispred, a treci iza nas...bas sam pomislio kako je u NS i policija ljubazna i taman kad su nas doveli do stadiona...poceli da nas pendrece...valjda im se nisu svidele pesme... :?

--- Kraj citata ---

Mora da je neko nesto razbio ili napao ili pljunuo pandura...   Jbg... Ja kada sam bio u Backoj Palanci mene su gadjali stolicama, flasama, motikama... ma cime su stigli... ubili bi me da nije bilo ovih mojim Gajdobrana i njihovih drugova...

--- Kraj citata ---
Zato smo promenili sport..sad malo mi... :lol: :lol: :lol:

bajic:

--- Citat: Vojislav  Oktobar 09, 2006, 05:50:44 posle podne ---Ja sam u Novom Sadu verovatno petak, subotu i nedelju, pa me zanima gde vi najlepse novosadjanke izlazite?

--- Kraj citata ---
Vojo nije ti ovo TV Palma!!!!!!!!!

Vexxx:
Vojo idi na sledece lokejshne>> :) >> Fancyland ( System, Modena, Adresa) to ti je u centru... kod spensa>> MB Bus, Amnesia. Tu ti je najveca koncentracija zenskih :D

Aj pozzz...

princo:
Gde je Amnesia ???  :? :o

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju