Ostalo > Offtopic

Odlazak na takmicenje u NS ( publika )

<< < (26/58) > >>

FANATIC:
Bas kao sto sam i mislio.I od ovoga ce svega izgleda ispasti cirkus  :D

Big_Rasha:
Ljudi danas je utorak.... Daj neka neko kaze gde se nalazimo i kad.... Recimo u 12 na autobuskoj u onoj kafani pored onih saltera gde se kupuju karte.... Moze.... Jos samo se potpisite ko dolazi.... Znaci za sada Bajke, Ja ... Ko tacno jos dolazi u BG???

t1000:

--- Citat: Big_Rasha  Oktobar 10, 2006, 02:24:10 posle podne ---Ljudi danas je utorak.... Daj neka neko kaze gde se nalazimo i kad.... Recimo u 12 na autobuskoj u onoj kafani pored onih saltera gde se kupuju karte.... Moze.... Jos samo se potpisite ko dolazi.... Znaci za sada Bajke, Ja ... Ko tacno jos dolazi u BG???

--- Kraj citata ---

Nigde ne zurimo...U cetvrtak mozemo da napravimo spisak.Nadam se da ce nas bar 10-ak biti iz Beograda.

PitBull:
e jedno pitanje za ove koji idu busom iz BG-a kad bi krenuli i kad i kako bi se vratili?

Big_Rasha:

--- Citat: PitBull  Oktobar 10, 2006, 03:00:48 posle podne ---e jedno pitanje za ove koji idu busom iz BG-a kad bi krenuli i kad i kako bi se vratili?

--- Kraj citata ---
Pa nekim busom oko dvojke... A vracamo se kad stignemo... Mozda cak i ujutru... Ako ti ne daju tvoji reci da cika Rasha garantuje za tebe...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju