Ostalo > Offtopic

Odlazak na takmicenje u NS ( publika )

<< < (30/58) > >>

PitBull:

--- Citat: BORIS  Oktobar 11, 2006, 06:14:04 posle podne ---Merenje je u 14h! Polufinale i finale 18h! Verovatno se sve nece zavrsiti pre 22h!

--- Kraj citata ---
El ima busa tada???

ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
Za one koji su iz Beograda-pošto ipak idem svojim kolima biće 99%  3 slobodna mesta kod mene za povratak...može da se desi da budu i za N.Sad ali to mogu da potvrdim sigurno tek u petak uveče...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: BORIS  Oktobar 11, 2006, 06:14:04 posle podne ---Merenje je u 14h! Polufinale i finale 18h! Verovatno se sve nece zavrsiti pre 22h!

--- Kraj citata ---
.......S OBZIROM DA IMA 12 AKTEGORIJA + ONA SRANJA KOJU SU NEZAOBILZNA NA SVKO TAKMICNJU TIPA LADJA DJOGANI ITD....MISLIM DA NECE DA SE ZAVRSI PRE 00.00

FANATIC:
Ovo je moje zadnje pojavljivanje na sajtu pre takmicenja.snaga me izdaje i stvarno je nemam vise ni toliko da se dovlacim dovde u pc klub odakle tipkam.Voleo bih vas sve videti pre nastupa ali sumnjam da cu biti raspolozen s obzirom sta me ceka ova dva preostala dana.
Ono sto sam zeleo da skrenem SVIMA PAZNJU je da ako me neko od vas prepozna u sali molim vas pridjite mi slobodno da se upoznamo.Kazite svoj nick koji koristite ovde,verujte bicu srecan ako se to desi.
Inace mene cete moci naci u svlacionici kao i na PANSPORT standu gde ce moji sponzori imati razne proizvode.Pa eto ukoliko me vidite...
Sve vas pozdravljam i ako igde idete posle takmicenja kolektivno,imajte i mene u planu.

P.s- Najverovatnije taj dan (subota) necu nositi mobilne tako da eto i tu skrecem paznju da ne saljete poruke ili me zovete.
Veliki pozdrav svima!

natasha_bg:
Ja i moja drugarica Dragana cemo ti prici a za druge ne znam :D
pozz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju