Ostalo > Offtopic

Odlazak na takmicenje u NS ( publika )

<< < (39/58) > >>

IFBBPro:
Bajicu, gdje si ono zaputio pogled??
A i gdje ne bi, kako Ljuba izgleda  :shock: :? :o

Vexxx:
'Bem ti leb... meni je zao sto sam ranije otisao... I zao mi sto sam onako pobegao... Izivnjavam se svima ali morao sam  na neki rodjendan...
Videcemo se valjda opet.... Pozdrav za citavu ekipu.......

sempai:
evo i ja da se javim vece posle...

malo mi je spala temperatura pa mogu da se dovucem do racunara :( :(

prvo da pozdravim jos jednom sve koji su bili tamo i da kazem da nisam toliko ne druzeljubiv ali sam bio (i ostao)  jako bolestan, i da sve price o zategnutoj atmosferi sa prvog okupljanja sada definitivno znam da nisu tacne. Ekipa je vise nego odlicna, spontana i pozitivna!

Jako mi je krivo sto nemam grupnu sliku sa vama ali ovo, drugo, okupljanje mi daje za pravo da se nadam i radujem novim druzenjima a tada ce biti i mene na slikama.

No, to nije jedino za cime zalim, kada sam dobio poruku u 01:30 da ste se okupili posle takmicenja, hteo sam da izludim od ljubomore  :D :D

Sve u svemu, mislim da je ovaj vikend vise nego dovoljna preporuka da nastavimo sa druzenjem

Pozdrav za sve

laracroft:
e ljudi .........ja sam videla neke canove na snimku danas je bio bas dugacak prilog vezan za takmicenje,a u prvom planu witch koja se smejala ko blesava.......inace zao mi je sto nisam mogla doci ali bice jos prilika

MR.BIG:

--- Citat: Bajke  Oktobar 15, 2006, 02:52:04 posle podne ---Joj sramote isli Kulatransom..........................................................

--- Kraj citata ---

:evil:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju