Ostalo > Offtopic

Odlazak na takmicenje u NS ( publika )

<< < (49/58) > >>

Big_Rasha:

--- Citat: TTgirl  Oktobar 16, 2006, 05:19:55 posle podne ---Ljubo,super ako si nas tako doziwela!;)TRUDIMO SE DA BUDEMO +!:D Inace,sto se okupljanja tice,sigurna sam da BigRashi nece smetati da te vidja sto cestje s obzirom na reakciju i puls nakon slikanja s tobom;D SALIM SE. . .!!PozZ¡!

--- Kraj citata ---
Ma nemoj da se salis... Nisam ovo lako podneo.... A od sad gde ide ona... Idem i ja... Pa kad je dosla u publiku ja sam promasio laku i polutesku kategoriju jer sam gledao u nju...

TTgirl:
:D :D :D XeXeXe. . .pa,znam,mislim da sam sedela pored tebe,ako se dobro secam:D

Big_Rasha:
A sta ti si sedela pored mene??? E uobrazeniju devojku nisam video... Digla nos samo tako....

Ma znas i sama.... Rekao sam ti 100 puta.... Gledao sam ja i u tebe.... Nisi se valjda osecala zapostavljeno???

TTgirl:
Sta ti lupetas bre,na cemu si. . .? ?:D Alo,ma ona koja sa nasom Ljubom hoce da se uporedjuje definitivno nije normalna!Ljuba je idealna,malo te trpam,to je samo moj nacin da ti pokazem da te u potpunosti razumem!:)

Big_Rasha:
Ti mene trpas???? Jelena nisi normalna...

Ma razumem i ja tebe.... Nij ni tebi lako...

Pa znas i sama kad je pocela poluteska pa do kraja takmicenja izbalavila si litru vode na ove bildere.... I da nije bilo mene da ti zatvaram vilicu... Pitaj boga sta bi bilo...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju