Ostalo > Offtopic

Odlazak na takmicenje u NS ( publika )

<< < (50/58) > >>

Remetik:
 :lol: :lol: :lol:

Vojislav:

--- Citat: Big_Rasha  Oktobar 17, 2006, 12:54:18 posle podne ---Pa znas i sama kad je pocela poluteska pa do kraja takmicenja izbalavila si litru vode na ove bildere.... I da nije bilo mene da ti zatvaram vilicu... Pitaj boga sta bi bilo...

--- Kraj citata ---

Rasho jel ovo znaci da se ti spremas za polutesku ili odmah za tesku kategoriju?! :-)

Big_Rasha:
Ma Vojo znas da idem odma u tesku.... Ne mogu ja da se zajebavam vazda sa ovim slabicima...
I daj promeni taj avatar sa male mature.... Stavi neku noviju sliku... Ovde si ko dete...

TTgirl:
Ma,kakvi bilderi bre,to je bilo zbog tebe!;) Vojo super ti je avatar ne slusaj "zlobne"komentarcice;D

FANATIC:

--- Citat: LJUBA  Oktobar 16, 2006, 11:22:25 posle podne ---
--- Citat: FANATIC  Oktobar 16, 2006, 02:52:41 posle podne ---Meni je samo zao sto LjUBU nisam upoznao.Prosla je iza scene par puta pored mene ali nisam skontao odmah da je to ona :D steta..bas sam hteo,nema veze next time i hope! Inace moram reci da je malo reci da ima odlicnu figuru.Ali ne samo to,ima i prelepo lice.Kada se to sve spoji dobija se savrsenstvo.Ali svesna je ona toga...tako i treba samo napred.

--- Kraj citata ---
       Pa FANATIC sto nisi prisao kao i ostali forumasi koje sam vec nahvalila?!  Naravno ida ti se zahvalim na komplimentima i na podrsci.

--- Kraj citata ---

Ma bese kasno kada sam shvatio da si to ti u stvari.Never mind - next time.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju