Ostalo > Offtopic

Odlazak na takmicenje u NS ( publika )

<< < (7/58) > >>

ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
Stvarno me iznenadi kada se oko tako jednostavne stvari napravi takva filozofija...pa kada nešto u životu stvarno želiš ništa ti ne može biti prepreka...najmanje put do Novog Sada koji nije na kraju sveta a i kolko god to koštalo ne može niko da me ubedi da ne može da uštekuje,pozajmi pare za nešto što se dešava 2xgodišnje...ja od 93 godine idem na svako takmičenje u okolini(mislim i na države okolo) i hiljadu puta sam pozajmljivao pare i ne znam koliko puta su me svi moji smatrali za  ludaka jer sam sam išao da gledam takmičenja...ali očigledno da većina ovde nisu pravi ljubitelji bodybuildinga...najlakše je sedeti u fotelji kući i preko neta se baviti bodybuildingom...

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: H2SO4  Septembar 27, 2006, 08:56:09 posle podne ---ja cu dat sve od sebe da izadjem iz zgrade,predjem put i popenjem se uz one stepenice od spensa :)

--- Kraj citata ---

Ufff, brate, tebi ce biti stvarno mnogo tesko.  :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: KOLUNDZIJA  Septembar 27, 2006, 11:35:56 posle podne ---Stvarno me iznenadi kada se oko tako jednostavne stvari napravi takva filozofija...pa kada nešto u životu stvarno želiš ništa ti ne može biti prepreka...najmanje put do Novog Sada koji nije na kraju sveta a i kolko god to koštalo ne može niko da me ubedi da ne može da uštekuje,pozajmi pare za nešto što se dešava 2xgodišnje...ja od 93 godine idem na svako takmičenje u okolini(mislim i na države okolo) i hiljadu puta sam pozajmljivao pare i ne znam koliko puta su me svi moji smatrali za  ludaka jer sam sam išao da gledam takmičenja...ali očigledno da većina ovde nisu pravi ljubitelji bodybuildinga...najlakše je sedeti u fotelji kući i preko neta se baviti bodybuildingom...

--- Kraj citata ---
...BRAVO...

OVDE JE DOSTA LJUDI IZ BG./..

I MENI NIJE JASNO JBT..BUS OD BG DO NS KSOTA 150 DINA ILI POVRATNA MOZDA NEKIH 300....PUT TRAJE 1 SAT I NEKIH 20 MINSA....

CEMU OVAKVA KOMPLIKACIJA..JA POJMA NEMAM..

ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
Ma bre...ovde je ljudima samo važno da saznaju " tajnu" kako se pući i izgledati kao profi za mesec dana i da na 20 strana razglabaju o dekstrozi...ma reko sam sebi da neću da se nerviram zbog gluposti...

bajic:
Citam i cudim se.......... :roll:
Kao da je problem beogradjanima izaci iz kruga dvojke............
Neka necemo petljati puno cilj teme je da vidimo ko ce ici i da se mi koji cemo ici dogovorimo da ako moze  se skupimo, ne samo mi iz bgd nego i vi iz ostalih krajeva.
A pitanje, skupo, nije skupo, daleko, pfffffffffffffffffffffffffffff, ne zivite u australiji pa da vam treba min 400 evra za ovo.
Pozdrav svima koji ce ici, i vidimo se, od ovog momenta ne komentarisem, nego oko datuma polaska samo kontaktiram ljude koji ce ici,

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju