Ostalo > Offtopic

Odlazak na takmicenje u NS ( publika )

<< < (17/58) > >>

ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
Niko ne može da vam kaže kada će se završiti takmičenje...iz prostog razloga što ni sam ne znam zašto u zadnje vreme ne održavaju se polufinala...u polufinalu bi lepo trebao da se odradi sav posao selekcije i upoređivanja i da finale bude baš to-finale najboljih...a ovako kad ti u nekoj kategoriji izađe milion njih(konkretno u fitnessu) tu se kraj ne vidi...a dok dočekaš polutešku i tešku već si zaboravio zašto si došao...tako da ne očekujte da se završi pre 23 u najboljem slučaju...rekord drži ovogodišnje Balkansko u Čačku kada je teška kategorija izašla  u 0.30h...

bajic:
Auuuuu, tajo.......znaci ili da se dogovaramo zajednicki prevoz (kola, autobus) ili ko hoce da proprati sve ponese jorgan i cebe i spava na klupi u parku....ja cu izgleda ovo drugo......he he

Big_Rasha:
Ma ljudi ko ga jebe idemo pa i ako se ne vratimo uvece... Vraticemo se ujutru... Ponesite pare idemo da peljeshimo pekare po gradu... Mora imati neki bus do 6 izjutra... 

Cvele:
Koji vam je ljudi..pa necemo kuci!! U NS-u je tako dobar provod i tako su dobre ribice da se ja uopste ne nih ni vracao!!! Jos ako body osvoji neke novce idemo da popijemo omanju reku vina...ovaj proteina!!

Vexxx:

--- Citat: Cvele  Oktobar 04, 2006, 01:05:52 pre podne ---Koji vam je ljudi..pa necemo kuci!! U NS-u je tako dobar provod i tako su dobre ribice da se ja uopste ne nih ni vracao!!! Jos ako body osvoji neke novce idemo da popijemo omanju reku vina...ovaj proteina!!

--- Kraj citata ---

Maj men!!!! :) Top Cvele majstore...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju