Ostalo > Offtopic
Odlazak na takmicenje u NS ( publika )
FANATIC:
--- Citat: Vexxx Oktobar 05, 2006, 03:30:52 posle podne ---Ma koga briga koliko je sati... i ovako je subota.... ostaju mi drugovi iz Gajdobre... ima da se olizem ko lasica.... i svi idemo u Bubi na belo meso, cevape i pljeske....
(Fanatic jel si jeo nekada u Bubiju...? )
--- Kraj citata ---
Ih bre jesam li :D RAZVALJIVAO SAM SE! :lol: Iako iskreno moram reci da vise sam ljubitelj dobre pizze.
Big_Rasha:
--- Citat: Bajke Oktobar 06, 2006, 03:11:06 posle podne ---Pristajem na sve osim pozing..... :oops: :|
--- Kraj citata ---
Brate pa mora neko i da nas slika!!!! :D :D :D Mislio sam ja i na tebe....
bajic:
Hvala!!!!!!!!!!! Bojao sam se da mi se ne vidi koliki stomak imam.........
Bice nam lepo kad se skupimo, vec vidim to, drustvo je fantasticno, a ko moze ostacemo negde do ujutro sta nas briga!
Big_Rasha:
--- Citat: Bajke Oktobar 06, 2006, 03:23:27 posle podne ---Hvala!!!!!!!!!!! Bojao sam se da mi se ne vidi koliki stomak imam.........
Bice nam lepo kad se skupimo, vec vidim to, drustvo je fantasticno, a ko moze ostacemo negde do ujutro sta nas briga!
--- Kraj citata ---
Ma brate kazem ti nije prvi put... Vraticemo se kuci sutra...
A za stomak... :D :D :D :D Sta mu fali???
bajic:
Nista :roll:
Nego bilo bi dobro, ako se slazete, i ako idemo autobusom sa BAS-a, da krenemo oko 1 ili 2 po podne.....
Imacemo vremena i da se organizujemo za karte kao i u NS da se skupimo sa ljudima sa drugih strana...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju