Ostalo > Offtopic

Sarajevo.. jutros

<< < (3/7) > >>

Remetik:

--- Citat: Zoka  Septembar 27, 2006, 02:42:00 posle podne ---znam... i necu dalje :)

--- Kraj citata ---

Izvini tebra, nisam zaboravio da si dosta stariji od mene, ali reko da se ne zaboravi neko...ipak nam je forum najjaci na ovim prostorima...fizicki u svakom slucaju... :lol:....pa reko da ne kvarimo...

Zoka:
Ma ok, necu u dubiozu ovoga... pogotovo sto ne idem sa nacionalne strane... protiv lopova svih nacija...
Al ok, necu vise politike ovde :)

Vladar:

--- Citat: Zoka  Septembar 27, 2006, 02:49:45 posle podne ---
--- Citat: Vladar  Septembar 27, 2006, 02:35:23 posle podne ---Sto je u pitanju? Lose plate, socijalna nejednakost... pa su ti ljudi izazvani da urade to sto su napravili?

--- Kraj citata ---

Ma ne znam sta da ti kazem Vladar, katastrofa na svim poljima... 10 godina poslije rata mi se nismo pomakli ni milimetar...
kradja, korupcija, kriminal... a ko su ova 4-ca i koji su njihovi motivi, e to svi cekamo da cujemo...
Izbori su za 4 dana i sve je naelektrisano...

--- Kraj citata ---

To je to... nazalost cini se da nam svima zajedno nema spasa... Kod nas u CG vlast grdna a opozicija jos grdja, 5% ljudi zivi dobro, ostali jedva prezivljavaju... ali kod nas jos grdje nema farbanja, niko ne mrda, da su primanja 10 puta veca pa da se cuti, a ovako ako znam sta je sa ovim narodom djavoli ga znali...

Sta da ti kazem, inzenjer racunarstva sam, 8 godina radio po CG medijima, i sad sve batalio radim povremeno kao gorila nekim rusima, italijanima, posao povremen dobro placen, a skolu iskustvo i sve ostalo baci, eto tako ti je to kod nas, jos ja imam srece...

Ali zato primjenjujem sjajnu kombinaciju koja mi omogucava da ne razmisljam o svom tom sranju... ujutro kardio, popodne teretana, uvece dzak, poneki sparing i kao boca sve... Pretreniranost? Vjerovatno, ali zato mozak u out i problema nema...

Vladar:
Potpuno ste u pravu... necu vise... pozzz i zivjelo zeljezo svih vjera i nacija!

Zoka:
Taman tako, ja sam jos davno zavrsio Masinski fakltet ali naravno ne radim u struci... radim za strance jer oni jedini placaju...
I da, vjerovatno je bijeg u privatnost i treninge jedini nacin da se pobjegne od svakodnevnice... al ne moze se uvijek ni bjezati...
stigne to sve covjek, kad-tad... a manje vise slicna je situacija u svim nasim novim drzavama...
ma...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju