Ostalo > Offtopic

Bol u laktu tzv. Teniski lakat

<< < (2/4) > >>

BBBbbb:
@DunavBoy
Covece ti si u jednoj temi izneo zakljucak da banana nema kalorija ali usporava metabolizam i da su narkomani mrsavi jer je gudra fantastican sagorevac, a sad si strucnjak za internet lecenje sportskih povreda ???

Nemoj to da radis, tj. da delis savete ovakvog tipa. Taj savet nosi sa sobom i odredjenu odgovornost.

Ko sto Velja kaze ovakve stvari se ne lece preko interneta, takodje treba imati na umu da je doktor opste prakse bas to sto i ime kaze OPSTE PRAKSE, za specificne povrede/oboljenja se ide kod specijaliste.

Pedja_Petrovic:
Veljo
hvala sto si uleteo jer nisam bio ovde jucer
naravno-odgovor vise nego konkrtean i jasan kao dan!!

djake:
Ja mogu da dodam moje iskustvo od prosle godine, negde u avgustu sam zaradio teniski lakat, i morao sam da pauziram sa treningom sve dp kraja oktobra, jednostavno od bolova nisam mogao....prvo sam mislio da cu resiti problem samo mirovanjem i drzanjem hladnih obloga (koje jesu znale da otklone bol, ali na kratkorocno), ali tek kada sam krenuo da koristim tablete i mazem gelove sam se preporodio, i to bukvalno za nedelju dana...od tada sam nastavio sa redovnim treninzima i problema vise nemam....znaci moj savet je da koristis nesto od preparata na bazi glukozamin-sulfata, hondroitin-sulfata, msm-a, ali naravno, prvo ono sto ti je Velja rekao-kod sportskog lekara!

stjn:
Procitao sam sve i hvala vam svima... Za koji dan cu ici do lekara pa cu videti sta ce mi on preporuciti... Hvala vam jos jednom.

DunavBoy:

--- Citat: VeljaP  Avgust 14, 2012, 07:27:45 posle podne ---
--- Citat: DunavBoy  Avgust 14, 2012, 03:18:35 posle podne ---
kakve ti gluposti pises to je nevjerovatno, ne znas ni sta si primio, ne znas ni sta radi, ali znas da tjeras ljekare u pm, a jos dijelis pogresne savjete sakom i kapom, a ovaj decko toliko nista ne zna da ti se i zahvlajuje na kraju.
Nije ni cudo sto nisi sastavio svoj lakat...strasno

--- Kraj citata ---
          ti da nisi polupismena tzepanitza imao bi kulturu pri sukobu misljenja.  ja sam upravo isao kod sportskog lekara i covek mi je decidirano izjavio da treba da zaboravim na sport.   da ista znas i o cemu , imao bi samopouzdanje, i ne bi bio pasivno agresivna osoba. u ovom slucaju -- seljacina.

i samo sam ne krioterapiju, na elektroforezu, magnetnu terapiju, primao injekcije, tako par meseci, i na kraju jedno veliko nista.
               ja sam, mislm,  u tacki 2 rekao da decko OBAVEZNO ide kod lekara. to si prenebregnuo da spomenes.  a ja i dalje tvrdim da si tzepatnitza  i polupismeni paor , verovatno sa jako puno para sto ti daje krila mladog drogiranog orla iz ulice Strahinjice Bana ili evetnualno   iz kafica za tatine sinove   pored II Sarajevske Gimnazije.
                       pamet se ne kupuje. ti je nemas .    pa ni ja previse . al bar' umem da se ponasham i nisam nabildovana seljancura. 
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju