Ostalo > Offtopic
mobilni telefon
dejan94:
Bogami ...do sada sam i ja mrzeo ta sranja na dodir....ali mi je ovaj vec prirastao za srce...brzo se naviknes :D
BBBbbb:
Tih losijih, tj. sa rezistivnim ekranima ima jos u prodaji, uglavnom ovaj nizi cenovni rang.
Ja sam se toliko navukao na android i celu pricu, tipa GPS, net na dohvat ruke, brdo aplikacija, da bih kad se iznerviram pre zapuco glavom u zid nego sto bih telefom polomio. A i jeftinije bi me izaslo...
Gosa:
--- Citat: BBBbbb Septembar 01, 2012, 10:30:16 posle podne ---kad se iznerviram pre zapuco glavom u zid nego sto bih telefom polomio. A i jeftinije bi me izaslo...
--- Kraj citata ---
Ahahahhahahahahahahahahaahahhahh
Lazar Popovic:
Posto vidim da vas ima dosta koji se dobro razumete u telefone..Ovako Samsung galaxy S 3
1. kad ga pokopcam na komp ne mogu da ga koristim kao mass storage (probao sam i sa instalacijom onog Samsungovog programa Kies, ali nista)..ima li neka caka?
2. onu pin sifru kad se upali telefon (postpaid) ne mogu nigde da nadjem u podesavanjima da je iskljucim..na starom fonu sam to ocas posla uradio, ovde ne mogu nikako da nadjem?
Nenad018:
1. mozes da prevuces prstom od zvucnika na dole kad povezes mob i izadje ti brdo opcija (punjenje , mass storage, bla bla)
2. mora da bude negde u settigns i restriction.. nemam pojma kratko sam ga imao pa sam presao na iphone
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju