General Bodybuilding Discussion > Članci
Guy Grundy - EXTRA !!!
t1000:
--- Citat: Bokac Septembar 29, 2006, 09:47:12 pre podne ---klasicna napalljena budala, ja, ja,ja ma daj:) znas imam druga koji radi to i to, ja to ne radim jer je nelegalno, znas moja zena kad bi me cula sta sam sve radio ubila bi me bla bla:) ko li je ovaj anonimus uopste:) Svaka cast na trudu tekst je odlican :D
--- Kraj citata ---
Pitanje: Ispricaj nam neke price. Neki omiljeni dogadjaji, ljudi, itd.
Prvo procitas odgovor na ovo pitanje i jasno ti je da je lik skroz otkacen! :lol:
Po mom misljenju,lik je zaista cool mada se mozda malo folirao u nekim odgovorima tipa:
Pitanje: Koliko imas godina i koje su tvoje dimenzije? :?
RoniKovacic:
imao sam prilike takmiciti se protiv Guya 2002.god u Solunu na NABBA svjetskom prvenstvu, bio sam sedmi a on nije usao medju 10 takmicara od 20, bio je u groznoj formi. Izrazito sirok skelet sto moze biti prednost ali u njegovom slucaju to je minus jer mu muskulatura gadno kiksa u punoci. Syntol u bicepsu i listu nakaradno izgleda, biceps ne mjenja izgled bez obzira na polozaj ruke a dok se krece listovi setaju kao da su zivi :). Dali je on cool ili nije ali da mi je malo falilo da ga skuliram poslije prvog izlaska na binu. Arogantno smece bio bi najbolji opis tog covjeka a takve obozavam :) hladiti. Njegovo ponasanje kad je shvatio da ne ulazi u finale granici sa debilizmom jer covjek je bio miljama od forme.
Btw 1000mg ili 2000mg tjedno :D :D :D , dnevno mozda za razonodu 8). Ovaj nivo takmicenja zahtjeva malo ozbiljnije pikanje.
Uostalom sto ja znam pa ja sam i tako naturalac :D :D :D :D 8)
mozda nadjem kakvu slikicu iz Soluna pa cu je postaviti
Boj@n.R:
Bas hocu da vidim slke tog lika , znaci mnogo mi je gadan, po faci mu se vidi da je neki teski seronja i da je istripovan do jaja............jbg that is life :|
Pedja_Petrovic:
--- Citat: RoniKovacic Oktobar 06, 2006, 04:23:36 posle podne ---imao sam prilike takmiciti se protiv Guya 2002.god u Solunu na NABBA svjetskom prvenstvu, bio sam sedmi a on nije usao medju 10 takmicara od 20, bio je u groznoj formi. Izrazito sirok skelet sto moze biti prednost ali u njegovom slucaju to je minus jer mu muskulatura gadno kiksa u punoci. Syntol u bicepsu i listu nakaradno izgleda, biceps ne mjenja izgled bez obzira na polozaj ruke a dok se krece listovi setaju kao da su zivi :). Dali je on cool ili nije ali da mi je malo falilo da ga skuliram poslije prvog izlaska na binu. Arogantno smece bio bi najbolji opis tog covjeka a takve obozavam :) hladiti. Njegovo ponasanje kad je shvatio da ne ulazi u finale granici sa debilizmom jer covjek je bio miljama od forme.
Btw 1000mg ili 2000mg tjedno :D :D :D , dnevno mozda za razonodu 8). Ovaj nivo takmicenja zahtjeva malo ozbiljnije pikanje.
Uostalom sto ja znam pa ja sam i tako naturalac :D :D :D :D 8)
mozda nadjem kakvu slikicu iz Soluna pa cu je postaviti
[/quote....................ZNAM ZA TU PRICU..I JEDAN MOMAK ODAVDE JE TADA BIO TAMO...ISTA PRICA....KAKV LIK JEBT..
--- Kraj citata ---
H2SO4:
kakva zamlata
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju